Régiben új...

Régiben új...

A régi, lakatlan házban virágzik, újjászület az élet.

Mondhatni ez a hónap meglepetése, ajándéka, hogy újból képet kapunk tőled. Ráadásul az elmúlt időszak kimaradásait abszolút alátámasztja ez a kép. Egy új kis ember világra jötte nagyon sok feladattal, felelősséggel, idővel és nagyon sok energiával jár, és ez mind elvonhat attól a kreativitástól, amit itt elindítottál nálunk, úgyhogy respektálva van, hogy miért nem voltál eddig jelen, de nagyon remélem, hogy azóta ez a baba megszületett és beállt egy rend az életedben, és ezzel a renddel az önmagadra fordított időre is nagyobb hangsúlyt tudsz tenni. Ezt azért is tartom fontosnak, mert én azt gondolom, hogy abból lehet adni, amit mi magunk begyűjtünk, és ehhez a begyűjtéshez fontos, hogy az ember néha saját magával is foglalkozzon, szeresse saját magát, és ezt a szeretet a magára fordított időben is helyére tegye.
   A kép nagyon izgalmas. Azt nem tudom, hogy ezt a képet te készítetted-e, vagy valaki más készítette rólad, most maradjunk abban, hogy én ezt nem firtatom. Vegyük úgy, hogy ez egy bejelentkezés, és meg van a három csillag, mert a kép határozott és jó ritmusú. Nagyon jók az áttörések a lyukas tetőnél, nagyon sokat mesélnek arról a feladatról, amit úgy tűnik, hogy vállaltatok még a kisbaba mellett, mert ha jól értem, akkor egy ház felújításáról is szó van. Nagyon szépek ezek a rozsdaszínek és a köztük megbúvó élénk rózsaszínbe hajló árnyalatok. Az a jó ebben a képben, hogy van benne büszkeség, stabilitás, vállalás, szóval szerintem te jóban vagy önmagaddal, és én ezt nagyon fontos dolog, ezt én nagyon nagy üzenetnek tartom. Kedves Éva, kérlek, kezdjünk el újra dolgozni, vegyük fel azt a fonalat, amit néhány évvel ezelőtt letettünk. Legyél velünk! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm a kedves hozzászólásokat. A baba azóta már idekint van. :) Ezt a helyet mikor megláttuk a testvéremmel tudtuk, hogy ott fogjuk a pocakos fotókat elkövetni. Pontosan emiatt, hogy ilyen "kontrasztos" legyen a hely és a téma. A lenyugvó nap fénye helyett a felkelőét választottam volna, bár ez úgysem derül ki a képből. :)

Régiben új... ÉS tényleg, az egyértelmű részén túl is (bár én réginek nem neveznélek), régiben új ÉLET. Régi házban új élet, régi életben új élet, és valami még azt súgja hogy ez az újrakezdett élet nem idehaza van, hanem valahol messze délen, az örökös napsütésben. Erre utal a mediterrános ház, a láthatóan nem cserepes murvafürt-szerű növény (Bougainvillea)...

...eddig jutottam amikor látom hogy leírtad a leiratban is amire gondoltam. Akkor meg már nincs mit mondani, átjött a mondanivaló. :)

Jó egészséget, sok boldogságot Nektek -- sok már nincs hátra ha jól látom és friss a kép! ;-)

Sziasztok Éva! :) Vannak ezen a képen számomra elsődleges meg másodlagos, meg sokadlagos információk. Nem tudom mennyire aktuális a fotó, de az elsődlegeshez nagyon sok örömet, boldogságot, és minden elképzelhető jót kívánok!
A másodlagosak amolyan képi elemek, és amelyek a címadástól kezdve a kettősségekre mutat (mondhatjuk, hogy 2 in 1 ? :) E kettősségekben a többség kontrasztok: fekete és fehér, gömbölyű és szúrós, virágzó és hervadó (?) vagy éppen régi és új. De hogy a sokadlagos dolgokról is szóljak pár szót, igaz, hogy nagyon tetszenek a színek és a formák a fotódon, de a fotó dőlése most kicsit zavar... Ilyen szép pocakkal sem indokolt nekem, hogy nekidőlve eldőljön a ház... :) A másik ami picit elvonja figyelmem a bal felső kiégett fotósarok. Talán ha egy picit balrább kerül a kamera? Persze nem tudom. A lényeg, hogy nekem összességében tetszik a fotó, felvidít, örömöt szerez nézni Titeket :) És ez jó :)

Új hozzászólás