Reni

Reni

Feri, ennek van egy nem túl jó tónusterjedelme, a középtónusokban nagyon lapos, annyira, hogy eltűnik minden valószerű az arcról, ráadásul a kékítés ellenére is koszos tónusban, a képkivágás pedig mivel a fejtetőnél erősen vágtál, még előnytelenebbül tolja bele a képünkbe a modelled fejét, anatómiailag problematikusan. A haj éles, a fej bemozdult, a gesztus pedig nem nagyon barátságos, inkább valami kényszeredettség van benne, mintha a modelled nem győzted volna meg arról, hogy képet fogsz róla készíteni. Nem tudom, hogy mobillal lőtted-e ezt a képet, vagy az utómunkában sikerült ilyen brutálisra a tömörítés, de komoly információvesztést érzek. (hegyi)

Hozzászólások

59
Értékelem!
43
Értékelem!

Egyetértek Tamással, a szemek fontosak, de itt az életlensége miatt szétesik a kép. A tekintet megvan, ez jó! Én többet hagytam volna a jobb oldalon, így picit szűknek érzem a vágást.

59
Értékelem!

A szemek a fontosak. A két szem nagyon szép. :-)

55
Értékelem!

Megint másutt van az élesség, a hajon, és ez picit zavar. Sajnos az erős képi tömörítés mintha az arcon nyomokat hagyna, és valahogy elveszik a bőr, nagyon homogén szürkébe fordul. A pillanat tetszik, kedves a mosoly, nagyon közvetlen.

Új hozzászólás