Repce út

Repce út

Azt kell mondjam, hogy ez István hozzánk beküldött képei közül az első olyan, aminél nem tudok semmi kifogást mondani, ez a kép így jó, ahogy van, kifejező, kompozícióban is rendben van, jó a téma bemutatása abban, hogy nem simán egy repcemezőn kerestél valami szépet, hanem ezt a kitaposott nyomvályút mutatod és az teszi igazán jó képpé, hogy lementél a repce szintjére és onnan exponáltál, és ettől játékos lett az egész, miközben várjuk a nagy dömpert, ami majd a domb mögül felbukkan, szóval István ezt kell csinálni, így kell csinálni. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szia Mizó! Régen hallottam felőled -- most szeretném elkérni ezt a képet ajánlóképnek a kedd este 20h-kor adásba kerülő rádióműsorunkhoz. A címe Egyszer fent, egyszer lent -- de talán mégiscsak szép és virágos vége lesz ennek a történetnek is... :) Gyere és hallgasd velünk Te is! ;-)

(Jóska: Tudom ez régi kép, de szerintem használni nem kell félnünk, jó lesz)

18
Értékelem!

Mindig a sárga úton... A cím és a kép együtt nekem ezt is hozza...

24
Értékelem!

Jó lesz ez, Mizó! Nagyon tetszik. Mutatós a repce, könnyű modellnek tűnhet, de itt találtál egy olyan helyzetet, ami egyedivé teszi a repcét, a képet, mindent. Csak így tovább!

34
Értékelem!

Köszönöm szépen a jóságokat jól esik a biztatás.

16
Értékelem!

István, ez egy gyönyörű kép. A repce hálás téma, mindenki fotózza, de te a nézőpont szellemes megválasztásával, a mélységélesség remek alkalmazásával eredetit alkottál.

Új hozzászólás