Réteg

Réteg

Fantasztikusak ezek a füstpamacsok, ezek a nagyon festményszerű hatások, amiket itt látunk. Talán annyit engedj meg Dávid, hogy hozzátegyek, hogy a fönti, teljesen kilágyuló égboltból biztos, hogy vágnék, talán egy másfél ujjnyit simán. Mert hogy ott van olyan rész, ami már nem hordoz semmilyen formai párhuzamot. Kézenfekvő és Zsolt nagy kedvence, tehát engedjétek meg, hogy megemlítsem Turner nevét, aki a maga vízfelületeivel, viharaival és fényeivel nagyon hasonlatos irányban mozgott. Azért is vágnék egyébként a kép fölső részéből, hogy a valóság, amit a fák képviselnek és ez az egész játékos, de drámai füstjáték, tömegében jobban arányuljon egymáshoz, jobban viszonyuljon egymáshoz. Nyugodtan bele lehet vágni ott a fölső füstgomolyagba. Szóval én azt nézem, hogy ez a másfél ujjnyi az biztosan elkel. De a 3 csillag megvan. Furcsa természetfotó, tegyük hozzá, olyan tingeczdávidos, de hát ez is hozzátartozik, a pusztulás romantikája. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

28
Értékelem!

Köszi Oldy! Kedves tőled!
Krafwerk résznél tudtam csak bekapcsolódni, kb féltávnál.. a vissza hallgatás még nem jött össze - haldoklik a gépem és belefagyatavaszba.. De majd pótlom!

Jókat!
d

37
Értékelem!

Remélem nem baj, hogy én is ajánlom ezt a képet Jóska, csak most vettem észre, hogy "volt már"! :)

50
Értékelem!

Mai (2013.01-30.) "Romlás" c. adásomhoz ezt a képet ajánlom a nagyérdemű figyelmébe... ha érdekel, hogy miért, gyere, hallgasd meg az adást! :)
Oldy

36
Értékelem!

Na de éééértjük mi ezt a zééég nékü is. :)

32
Értékelem!

helok!

Ágnes: Olyasmi volt, de lehet valamilyen szemétlerakat, kelet-bp határában.

Viki: Igen, van néhány háztető és egyebek. Elsőre én is négyzetbe vágtam, 'lombtalanítva'. De most a rétegelés volt fontos számomra. Köszi!

Köszönöm József az ajánlást!!!

ZSolt! Többféle vágattal probálkoztam, a felső rész nekem nagyon kelelt ta hármas sík tagolás miatt, ilyen átmenet, vagy az anyag nem vész el csak átlakul címszó alatt.. de elprobálom 'légtelenítve' :)
Köszöntem!

44
Értékelem!

Ha ez nem lenne... című élő rádióműsoromhoz, melynek premierjére ezennel ünnepélyesen meghívlak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

38
Értékelem!

Én ezt úgy megvágtam volna, hogy csak a füst legyen, de mondjuk akkor biztos, hogy nem fér bele a természetfotó katefgóriába, meg akkor teljesen mást üzenne, de szerintem jól nézne ki. Így egy kicsit én még hagytam volna a zöldből, hogy jobban kitűnjön, de persze nem tudom, hogy mi van ott alatta, teszem azt, házak, és azok elrontották volna.

48
Értékelem!

Vúúúá! De komoly! Erdőtűz?

Új hozzászólás