Rétegek

Régi diafilmek, vagy régi nyomású útikönyvek világát érzem itt, anélkül, hogy brutális archaizálás lenne, és ez izgalmas világ ettől, tetszik, érdemes esetleg elgondolkodni azon, hogy ezt mint építészeti helyszínek bemutatási technikája később is alkalmazd. Adódik ez a levegőrétegek miatt is, az is ad egy párás, ködös hatást, valóban jól érzem azt, ahogy a tér rétegződései, a jelentés rétegei megjelennek. Köszönöm, ez oké lett. (hegyi)
értékelés:

Spotlight:

Néha az ember akár akaratlanul is találhat valamit, ami később stílusjeggyé válhat, erre érzek itt utalást azzal, ahogy ez a hetvenes évekbeli tónus és színhatás megjelenik. Nem bántó, nem érzem felesleges effektnek, de hatásos, eltér a megszokott karctű éles és színhelyességre törekvő, ám sokszor unalmas megoldásoktól. (hegyi)

Hozzászólások

Ne idegenkedj, mert épp abban van az izgalom, hogy ad egy fűszert ez a színcsúszás.

Köszönöm Zsolt az elemzést!
Ez a tónus, effekt nem lett rápakolva a képre, itt a fények voltak szerencsések. Nem szeretem az effekteket, filtereket ellene vagyok. Idegenkedtem ettől a képtől, sőt még most is kicsit. Van még pár kép ebből a pillanatból, beküldöm majd. A rétegződés pedig úgy van ahogy írtad. Köszönöm!

Új hozzászólás