A hangulat abszolút megvan, de két dolog még pontosítandó. Az egyik a tömegelhelyezés. Valamennyire kimozdítottad a fő motívumot középről, de még kívánna többet, jobbról még vághatnál. A másik a tónusok kérdése. Azt gondolom, hogy ennek van eleve drámája, nem kell ennyire ráerősíteni, mert ha ilyen kopogós, borús tónusokkal operálsz, akkor olyan érzetem van, hogy valamit nagyon el akarsz hitetni, és elkezdek gyanakodni a valódiságáról. Ráadásul így minden úgymond összekoszolódik, a növények is, minden a környezetből, és emiatt laposabb lesz a kelleténél, nincs arányrendszer a ház és a természet között. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

14
Értékelem!

Köszönöm szépen! Értem, dolgozok még rajta.

25
Értékelem!

Szia Tamás,
Köszi! A fényekkel nem volt nagy szerencsém a kép készítésekor. Színes változatot szerettem volna, de mivel az túl lágy lett, ff-ben kezdtem gondolkozni. Az utómunkával az épület és hely elhagyatottságát, romosságát szerettem volna erősíteni. Egy ismétlést mindenképpen meg fog érni a hely jobb fényekkel.
Csaba

33
Értékelem!

Üdv Csaba! Kedvenc műfajom a 'városi táj'. Tetszik a kompozíció, nem zavar a dőlés. A kép tónusát találom egy kicsit eltúlzottnak. A gazos előtér és maguk az épületek elég nyomasztóak, így kicsit szájbarágósnak érzem. De mindenképp van hangulata.

Új hozzászólás