Római

Azt hiszem, valahogy úgy vagyok ezekkel a görbült tereket létrehozó szupernagylátószögű objektívekkel rajzolt képekkel, mint a panorámafotóval is, vakfolton van nálam jószerivel ez a világ. Értem, látom, de nem tudok vele mit kezdeni. Ez nem a te hibád, ez egy helyzet, amit én nem tudok valószínű megugrani. Az a nagy üres tér középen, hogy minden kiszorul szélre, szóval na. De adok rá három csillagot, meg elismerem, hogy biztos fontos és jó ez, csak én vagyok ehhez balfácán. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Még egyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Zsolt, ismerem ellenérzésedet a halszemmel kapcsolatban. Leírom egy gondolatomat ezzel kapcsolatban. Talán az gátol, halszem, panoráma, 16:9, stb esetekben, hogy túlságosan a kép tárgyára koncentrálsz. Nem könnyű attól elszakadni, de ha tágítasz a kép, mint önálló esztétikai egység (önálló világ) felé, talán kevésbé zavar, ha megváltoztatottan látod annak tárgyát.
Csak kósza gondolatok ezek, talán elférnek itt.

Es mennyire osszetartozik a graffiti (mint elet) es a nagylatoszog.

Mészi köszönöm!
István, köszönöm az alapos véleményeidet, (most nem először), sokat segítenek.

Ja eltalált darab, főleg az emberek, bejárja a képet a szem mire előkerülnek. (nekem) A padlóburkolat, a terasz formája, a nagylátószög torzítása, az épület és a graffitik szinte felülírják az emberi alakot. Majd ahogy előrébb siklik a szemünk ott a két gugoló kislány.

Nekem ez a fotó most is nagyon tetszik!

Új hozzászólás