Rossz kedv
Nem vagyok valami fotogén. De kihoztam a legtöbbet. Szerintem.

Kedves Renátó, arányaiban a kép jól ritmizál, kicsit a reneszánsz beállításait idézi (Boticelli), és a vörös póló, arc felület a kép tetején lévő plafon sötétjével jól rímelnek. Talán a nyak jobb oldali szakaszára és a pólóra kevesebb fényt irányíthattál volna. Sejtésem szerint egy padlásszobában készült a kép, esetleg a számítógép asztal előtt. A bal oldalról érkező fényforrást picit takartatni kellett volna. (-szőke-)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm szépen az értékeléseteket, meg a két disznót is. Az a helyzet hogy ez egy fürdőszobában készült. És azért nem tudtam rá odafigyelni mert a jobb kezemben volt a gép és nem láttam magamat mert ez egy tükörreflexes gép. És az volt az a kép ami éles is volt nem is volt bemozdulva és rajta vagyok:-)

Nekem tetszik a színe és a beállítás, mintha németalföldi vagy spanyol festők képein lennének ilyen alakok, valami mediterrán mélabúval néznek a semmibe, várják türelmesen Krisztus, vagy egy jobb élet eljövetelét. Szerintem lesz még elég időd mindeféle hangulatra az életedben, rosszkedv jókedv, egykedvűség, mindent ki kell próbálni.

Leszel még jobb kedvű is Renátó ! Addig is nyomkodd a gombot, rajzold át a világot fényképekkel.

Renátó!
Szerintem nincs olyan, hogy valaki nem fotogén. Legfeljebb most nem találtam meg azt a formát, ahonnan a leg előnyösebben mutathatom azt amit meg kell mutatnom valakiből. És ha lehet ismételni, ... Ja! Kicsit igaz ám a reklám, ha rá mosolyogsz a világra, az vissza mosolyog rád. :)

Új hozzászólás