Rossz kedv
Nem vagyok valami fotogén. De kihoztam a legtöbbet. Szerintem.

Kedves Renátó, arányaiban a kép jól ritmizál, kicsit a reneszánsz beállításait idézi (Boticelli), és a vörös póló, arc felület a kép tetején lévő plafon sötétjével jól rímelnek. Talán a nyak jobb oldali szakaszára és a pólóra kevesebb fényt irányíthattál volna. Sejtésem szerint egy padlásszobában készült a kép, esetleg a számítógép asztal előtt. A bal oldalról érkező fényforrást picit takartatni kellett volna. (-szőke-)
értékelés:

Hozzászólások

43
Értékelem!

Köszönöm szépen az értékeléseteket, meg a két disznót is. Az a helyzet hogy ez egy fürdőszobában készült. És azért nem tudtam rá odafigyelni mert a jobb kezemben volt a gép és nem láttam magamat mert ez egy tükörreflexes gép. És az volt az a kép ami éles is volt nem is volt bemozdulva és rajta vagyok:-)

33
Értékelem!

Nekem tetszik a színe és a beállítás, mintha németalföldi vagy spanyol festők képein lennének ilyen alakok, valami mediterrán mélabúval néznek a semmibe, várják türelmesen Krisztus, vagy egy jobb élet eljövetelét. Szerintem lesz még elég időd mindeféle hangulatra az életedben, rosszkedv jókedv, egykedvűség, mindent ki kell próbálni.

37
Értékelem!

Leszel még jobb kedvű is Renátó ! Addig is nyomkodd a gombot, rajzold át a világot fényképekkel.

38
Értékelem!

Renátó!
Szerintem nincs olyan, hogy valaki nem fotogén. Legfeljebb most nem találtam meg azt a formát, ahonnan a leg előnyösebben mutathatom azt amit meg kell mutatnom valakiből. És ha lehet ismételni, ... Ja! Kicsit igaz ám a reklám, ha rá mosolyogsz a világra, az vissza mosolyog rád. :)

Új hozzászólás