A sámán

A sámán

Utómunka! Utómunka! Utómunka! Nem tudok mást mondani. A két szem olyan szinten elveszik most a sok lógó között, hogy nekem ez most egy nagyon jó lehetőség kevésbé jó megoldása, és ezen azért lehetne valamennyit segíteni utómunkában. Egyrészt a kép jobb felső részénél az eget, amin úgy túllátunk, azt legalább 2-3 tónusértékkel vissza kellene venni ahhoz, hogy ne az vigye el a pálmát, vagy ne ott akarjak elnézni mellette, hogy ott mi fog történni mellette. A kép felső részére is igaz ez, hogy valamennyit vissza kellene venni ebből a fejfedőből is, magából a V formát mutató pénzérmékből készített nyakláncszerű valaminél, ott megint túl vagyunk világítva. Próbáld meg, hogy letakarod ezt a két részt a kezeddel a monitoron, és már jobban tudok fókuszálni a szemre. És utómunkában egy kicsit hozni kellene a szemre fényt. Ennyit tudok hozzátenni, ez így most egy nyers megoldás, nem tudom, hogy mennyit dolgoztál rajta utómunkában, de még lenne vele meló. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

35
Értékelem!

Én meg pont arra gondoltam, hogy milyen jó portréalany ez a bácsika, és milyen jó, hogy lekaptad, de milyen kár, hogy a szeme pont nem annyira kandikál ki, hogy meglássak benne valamit, de hát, ilyen ez a fotós dolog, teljesen szubjektív! ;)

35
Értékelem!

Jól elkapott pillanat, nagyon jó, hogy pont ide néz, és látszik a fél szeme (másik is, az ami félárnyban van, de nem baj), megvan a szúrós tekintete, így még titokzatosabb. Érdekes ez a maskarának is beillő fejdísz is. Nekem tetszik ez a portré!

Új hozzászólás