A semmi közepén

Ezt Miskolc rally-n készítettem egy barátom társaságában hosszas beszélgetés után. A helyszínre csak rátaláltam, de a vele eltöltött este hangulatát átadja.

Itt egy ilyen sarkkutató túravezetőt látunk a képen, aki nagy elszántsággal néz szembe az elemekkel, és készített magáról még gyorsan az utolsó pillanatban egy képet, mielőtt végképp eltűnne a láthatáron. Komolyra fordítva a szót: az esemény, hogy a Miskolc rally-n készült a kép, és a semmi közepén vagyunk, csak a leiratból érzékelhető, ez a képen annyira nagyon nincs rajta és ez a képkivágásból adódik. Ha a semmi közepén vagyunk, akkor a semmit is kell tudnunk ábrázolni. A másik dolog az, hogy valószínűleg vakuval, vagy valamilyen más lámpával készült a világítás. Ez nem annyira tesz neked jót, nem biztos, hogy előnyös ez az ábrázolás számodra. A kép őszinteségét nem vonom kétségbe, de azt kérem, hogy lássunk egy ismétlést önportréban. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Én személy szerint csak 1 csillagot adtam volna a képre, mivel én magam sem érzem a képnek a lényegét. Ahogy mondtad tényleg csak a leírásból derül ki csomó minden de azért köszönöm szépen. Aznap este nagyon sok képet két készítettem és ez lett közülük a legjobb ezért is küldtem be, amúgy sántított számomra is a dolog. küldöm a következőt is nemsokára.

Új hozzászólás