Séta

Egy fekvő formátumú képben ahhoz a problémához szeretnék visszatérni, ami Feri munkája kapcsán felmerült, és ott az fogalmazódott meg, hogy túl szűkre van vágva a képi információ. Itt pedig fordított helyzet van, véleményem szerint több a képen látható jelzés, mint amit a valódi üzenet tartalmaz, túl tág a kép, a mi elképzelésünk szerint egy plakát és az előtte elhaladó emberi alak, és sejthetően a plakáton látható emberek, ezek ellentétes mozgása adja a kép játékát, izgalmát. Egy kimerevített állókép előtt látható mozgásban lévő ember filozófiai kettőssége adja a képnek a lényegét, de a beküldött kompozíció sokkal tágabb, egy másik kép sarka, konnektorok, szóval szűkítenénk, azt kell mondani, hogy most nincs eldöntve, hogy a fényképész mire akar fókuszálni, fű fa, virág, bokor is belecsúszik a képbe. A megfigyelés nagyon jó, de nem sűrített a mondanivaló, az irány jó, de azt mondanám, hogy javítani a leckét. Egy disznó az alapötletért. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

32
Értékelem!

szia:) lehet,hogy igen...csak egy probléma van , hogy az autók ezen a szakaszon megállás nélkül cikáztak s gyorsnak kellett lennem:)

30
Értékelem!

Bara, en meg vartam volna ket es fel lepest, es akkor szep kiegyensulyozott kep lett volna belole.

32
Értékelem!

köszi mindenkinek:)
Dénes igazad van tényleg nem Tatán készült a kép;)

38
Értékelem!

Hát tudjátok... első ránézésre - meg másodikra is - én egy rohamsisakos kommandóst láttam teljes felszereléssel átsétálni a képen. Nem mondom, az se rosszz kép. Lenne. Ez sem az. :-)

35
Értékelem!

ez nem tatán készült....:)

28
Értékelem!

Szerintem is jó a vicc, tetszik.

33
Értékelem!

Ez jó. Nagyon jó.
Eszembe jutott róla egy régi képem, elküldöm a pedellusnak, hátha befér szorgalmiba.

Új hozzászólás