Séta az avarban

Ez egy nagyon jó kép Feri, én fél centit vágnék jobbról, hogy az út még inkább középre kerüljön, és mintha picit balra dőlne a horizont, nem tudom, lehet hogy csak érzet, meg kéne nézni, mintha 1-2 foknyi lenne benne. Ezek korrigálhatóak, ha így van. Ha én csinálom ezt a képet, még két lépést hagyom a modellt közelebb jönni a kamerához, hogy a térjáték még erősebb legyen, de így is tökéletes az üzenet. Köszönöm! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

25
Értékelem!
20
Értékelem!

Nézegetem az egész alakos képeket, erre megláttam ezt... annyira tetszik!
Nagyon jó képeket csinálsz... :))

22
Értékelem!

:) ha analóg lenne, oké, de a digit visszanézhető. :) És újrakezdi, és megest, és épp ez a jó, ha van jó bármi, a digitben, hogy gyors a kontrollálási lehetőség. Oktatási célra ezért jó.

20
Értékelem!

Köszönöm a véleményeket, az értékelést. A nézőnek nem kell azt tudni, nem is szabad, hogy érdekelje, hogyan készül egy kép, de itt az estiskolán megjegyezném, hogy nem is olyan egyszerű úgy fényképezni saját magunkat, hogy nem látjuk a gépben a képet. Persze tudom, hogy ez most mosakodásnak látszik, és lehet, hogy az is.:D:D:D

25
Értékelem!

Feri,
kíváncsi vagyok a véleményedre az ez után következő (Borospincés) képről.

16
Értékelem!

Sajnálom, Bélám, ez van kénytelen vagy beérni ezzel. :-))))

19
Értékelem!

Köszönöm, az újabb már nem annyira link link:)
de nem erre gondoltam, az itt látható fotó a jobb és ennek lenne számomra egy kicsit még jobb a hatása, ha közelebb lenne az alak és egy kicsit átlós lenne az egyensúly. Ám lehet, hogy csak túlpihentem magam az év végi szünetben! :)

21
Értékelem!

megnézném én milyen úgy az így, de nem enged :(

21
Értékelem!

Bélám! Így:http://href.hu/x/b2ri
Remélem müködik.:-)))

18
Értékelem!

Nagyon jó a hangulata és a mozgástól élő a történet a képen. Megnézném milyen lenne, ha már két lépéssel közelebb jár hozzánk az Időtlen Vándor.

20
Értékelem!

Szerintem így tökéletes ahogy van. Örülök, hogy újra kapunk képeket :-)

18
Értékelem!

Szó sincs cikizésről! A bőröndöt meg tényleg nem ismertem fel, bár most így utólag tényleg lehet az is, csak nálam nagyon belesímul a háttérbe. Pedig be van kalibrálva a monitorom...

17
Értékelem!

Ákos! Nem ér ilyeneket írni, hogy mit tud a Mácsai, meg mit nem. Évekig (!) nézegettem ezt a helyszínt mire hozzá mertem nyúlni. Majd figyeld csak meg a Hegyit, mennyire meg fogja cikizni.:) Egyébként egy kicsi bőröndöt lóbálok erősen a kezemben, csupán azért, hogy a kép statikusságát kicsit kimozdítsam.

19
Értékelem!

Mondhatnám, hogy ez így nem ér, mer' a Mácsai már tud fényképezni, de nem mondom, mert ugyanolyan amatőr mint mi aztán mégis képes ilyen képeket csinálni.
Megpróbálok írni valamit ami eszembe jut.
Különleges hatást ad ez a textúra (az avar) amin a szerzőre nem kicsit emlékeztető alak lépdel. Ezen a felületen szépen kialakul fényösvény a hátul a sövényen (?) lévők kijáratig vagy bejáratig, de csak azért, hogy a Mácsai még véletlenül se ezen sétáljon, hanem mellette. De semmi gond, a kép nem dől, mert a Mácsainak szerencsére volt két fa ismerőse, aki szívesen odaállt a tőloldalra, hogy ellenpontozzon, így még afelé kapu felé irányuló persektíva is jobban kihangsúlyozodik.
Azt nem tudom, hogy mindezek mellett mit jelent a ételhordóra emlékeztető henger a kézben és a lahajtott fej a kalap alatt.

Új hozzászólás