sirályok (megint)

sirályok (megint)
sirályok (megint)
sirályok (megint)
sirályok (megint)
sirályok (megint)
sirályok (megint)
sirályok (megint)
sirályok (megint)

Találtál valamit Viki, ami fontos és jól is közelíted a témát, meg is tudod csinálni, ha kicsit jobban figyelsz. Megyek sorban a képeken. Az első egy kiváló ritmikai megfigyelés, de nagy kár, hogy az oszlopra nem figyeltél és belevágtál. Abba ott fenn nem szabad. Nem tudom, hogy a vágási bajokat mellesleg nem az okozza-e hogy erőszakolod a négyzetes formát. A második kép nem fontos. Kihagyható. Galambok is ilyenek. A harmadik kiváló, de oldalt szűk. Nagyon jó pillanatot fogtál meg. A következő megint össze-vissza van vágdosva, nem nagyon érzem az indokát. Aztán jön egy kiváló portré, balról ez is szűk. A következő is nagyon jó, de fenn benne hagytad a nyak darabját, és ez zavaró, kéne vágni, hogy bal felül már ne legyen fekete benne. A magányos madár a kötéllel hibátlan. A záró kép is jó személyes és kifejező. Szóval nagyon jókat fogsz meg, de nem elég koncentrált a munka, olyan, mintha valami külső elvárást magadra húznál és ez befolyásolna. Ha a vágdosás utólagos, akkor fontold meg, megéri-e a formai kötés, hogy így maradjon. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

17
Értékelem!

Kedves Viki, úgy érzem, hogy a sorozat harmadik képe remek aláfestése lehet a "játékos" rádióműsorom bizonyos részeinek. Persze csak ha nincs ez ellen kifogásod. :)

22
Értékelem!

Különleges világot hoz el hozzánk ez a sorozat is. Érdekes, nekem a sirály egyenlő a nyárral, meleggel, tengerrel, itt egész más témák jönnek elő. És milyen jól összebarátkoztál velük!

Új hozzászólás