Sophie

Sophie az új családtag. Nem áll meg egy perce sem, még álmában is rohangál!

Én nem értek a fényképezéshez technikailag ilyen értelemben, de azt látom, hogy olyan szinten tű éles Sophie tekintete, a körülötte lévő bokrocskák és minden, ami tényleg azt erősíti, hogy Sophie szaladása ellenére az örökkévalóságnak kimerevített állapotában van itt jelen. Nem vagyok benne biztos, hogyha ez egy külön technikai segédeszközzel készült, hogy ez Sophie vibrációját, azt a játékosságot, mert egy csodálatos kiskutya, tényleg szalad, figyel, hogy azt elősegítené. Lehet, hogy időnként hagyni kéne esendőbbnek lenni a képi felületeket, de egy jó szándékú képnek gondolom és a két disznó véleményem szerint megvan. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Zsolttal én is egyetértek. Nekem túl éles, s ettől kicsit "mű" a kép. Mindezek ellenére édes és tetszik, de olyan jó lenne látni egy "reálisabb" képet is erről az örökmozgóról.

Az a kutyus pihe szőre:)

egy bizonyos szintig ez ízlés kérdése, utána már hiba lesz, természetellenes és nagyon digit hiba. analógnál is lehet kontrasztosra hívni, laborálni, de ott az nem történik meg, hogy ilyen szellemképszerű keményedés lép fel a kontúroknál.

Zsolt, jó az optikám!:)
Minimális az unsharp ( 40% , 0,2 radius )
A kontrasztot meg szeretem, nem bírom a lapos képeket

Ebben lehet, hogy egyedül maradok - én digit hibának tartom - és nem is lesz az elemzés része, tehát mondhatom, hogy nekem túl éles. A párizsi arc is túl van élesítve, meg ez is, Feri képeinek nagy része nagyon éles, kontrasztos is, ettől picit olyan ollóval vágottas, kopogós. A többiről az elemzésben.

Rumcájsz, így már más, de akkor bizony essen bele. :)
Kérem a kutyuuust!

Köszönöm:)
Manka, pont az volt a célom, hogy az öletekbe essen!

A kutya is jó, de a kép is hozza a szintet.
Aki már próbált vágtató kajla kutyát fotózni, csak az tudja, milyen macerás ilyen frankón elkapni. Jó a mélységélesség és a döntött horizont is hozzáad a sebességélményhez.

Csatlakozok Mariannhoz. És mindjárt elolvadok ettől a kiskutyától. :)

Nagyon drága! :)
A döntött képkivágás és a kutyus mozgása nekem olyan hatást kelt, mintha épp kizuhanni készülne a kis házi kedvenc a képből.

Új hozzászólás