Sorverseny

Sorverseny

Ezt a képet szerettem volna eredetileg feltölteni ehhez a leckéhez. Szóval ez az ami egy torna verseny utáni vidám sorversenyen készült...

Milyen érdekes az ember, ha egy asszociáció beugrik, utána már nagyon nehéz azt kitenni az fejünkből. Nekem ez a kép minden erénye ellenére inkább taszító, és ez annak az asszociációnak köszönhető, ami a bal oldali szereplő mozgásából adódik, hogy ő valamiért kapar, esik, valami fura koordinálatlanság érzetét adja. Ilyen küzdelmi helyzetben szerintem az arcok tudnak nagyon izgalmasak lenni, mind az a fenti részben futó két lánynál is sejthető, de sajnos nagyon picik a képen. Szóval az ötlet érthető, de valahogy ez nekem nem olyan erős ügy most. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Hát ez Ati az a helyzet, amikor mivel te ott voltál, tudod mit kell figyelni, de szerintem ez az árnyék dolog nem evidens e tudás nélkül. Magyarán a sok vonal, helyzet, mozdulat mind külön izgalmas, de valamiért nem áll össze egy rendbe.

Köszönöm az elemzést Zsolt!
Igen, valóban látszik ez a küzdelem :) Ugyanakkor az együtt, egymásért küzdés, és a vidámság is. Pl a hátul lévő párról kiderül az árnyékaik alapján, hogy kézen fogva rohannak előre, amit mintegy megmagyaráz a kapkodó kéz a levegőben (fizikai egyensúlyhoz kell így a felemelt kéz).

Új hozzászólás