A sportpálya fényei

A sportpálya fényei

Szilárd, van ennek hangulata, szép fények és határozott formák vannak, miközben nem szájbarágós, vagyis hagyja a nézőt merengeni, maga élményeit visszahozni, én ha változtatnék, csak azon, tenném, hogy ahhoz a feszességhez képest, ami fenn és lenn van, oldalt is ragaszkodj, mert most jobbra és balra is úgy lett levegős az egész, hogy ettől tűnik úgy, hogy alul hibádzik a tér. Pedig ha elkezdesz lenn ehhez hozzápakolni, akkor épp az ég felé forduló tekintet hatását csökkented. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

37
Értékelem!

Elnézést, félreírtam másodjára, az első osztály 2. és 3. leckékére kérek még képeket tőled, ahogy írtam, önarcképet (2. lecke) és egész alakos önképet (3. lecke)

40
Értékelem!

Meg remelhetoleg onarckepeket is. (1. osztaly)

42
Értékelem!

Nem szedek le semmit, nem is értem, de a lényeg, hogy még kérek képeket. 2. 3. osztályra.

44
Értékelem!

Onarckepet meg szandekozm kesziteni, kb ugyananyit mint mas egyebet, ahogy eddig is. Viszont ha csak onarckepeket akarsz egyelore latni tolem, akkor szedd le a profilomrol, hogy az elso osztalyt teljesitettem. Ha meg nem szeded le, akkor meg fogok beadni masodikas kepeket is.

38
Értékelem!

Önarcképekre. Önképekre.

34
Értékelem!

Tovabbi onarckepkre gondolsz (tervek vannak, csak kivitelezes meg nincs), vagy a 2. osztaly elso leckeire utaltal itt? A "kisasztal+ teascseszek = baratsag "-on meg vergodok egy darabig amig lesz valami belole ami nekem is tetszik meg kepnek is nevezheto. Evszakra meg varok, hatha lesz, mert most olyan semmilyen. Egy szeptemberi tanevkezdesre volt egy erdekes fotom, csak k meleg volt es semmi szeptemberi hangulat.

44
Értékelem!

igen, úgy valahogy. mellesleg, az első három leckét kéne ám nyomnod, fontos lenne.

33
Értékelem!

Ezt nezegettem egy csomot, szoval szerintem baloldalt a masodik kis oszlop utan de meg az elso nagy elott kene vagni a jobb oldalbol meg talan csak egy egesz keveset. A kis villanyoszlop meg pont lemenne.

36
Értékelem!

A választ nem eszi semmi - hanem ha nem vagytok belépve, akkor várakozósorba kerül. Egy bibi, hogy erről én nem kapok értesítést, azaz, ha nem nézek rá, van-e a veremben komment, akkor az ott fog csücsülni. Be kell lépni, akkor nincs ilyen védelem.

39
Értékelem!

Valami megette a valaszomat, na szoval azt irtam, hogy a kozelben van, majd benezek, ugyis arra jarok naponta. Ahonnan ez van fenykepezve az egy olyan resze a letesitmenynek, ahol ezek a marha nagy lampka be vannak kapcsolva, a legkozelebbi oszlop a feny arnyek hataran van, szoval ha nagyobb eloteret akarok akkor pl fenykepezhetek a kocsim tetejerol meg valami mas szogbol. Erdekes felhoket nem konnyu elkapni, a Nilus deltajaval van kb egy magassagban ez a hely, de azert majd elobb utobb az is lesz.

44
Értékelem!

Itt van a kozelben, visszamehetek estenkent elloni egy-egy huszas sorozatot, mondjuk valami masik szoget kell talalni, mert ahonnan ez keszult az egy olyan resze a sport letesitmenynek ahol ezek a nagy izzok be vannak kapcsolva, fenyben uszik az egesz. Vagyis ha sotet eloteret akarok, akkor valahonnan mashonnan kell fenykepeznem. Na majd kitalalok valamit.

34
Értékelem!

Én valahogy keveslem a horizont alatti részt, nem kellene sok belőle, de így nekem kevés. Egyébként jó ötlet ez a sok oszlopos dolog.

üdv, p.

Új hozzászólás