Spot the Landy

A Land Rover Owner közösségben van egy ilyen "játék", hogy készítünk egy természetfotót, amelyen valahol - nem szem előtt - van egy LR, amit meg kell találni. Innen a cím, mert ez a kép is erre készült eredetileg. A helyszín a Transzfogaras, az eszköz megint csak a szifon, hisz' csak játéknak indult, és két kép között a három kisjányommal kergetőztem a patakmederben, így nem készültem rá komolyabban. De valamit talán mégis sikerült megfogni, ami több egy szimpla kirándulós emléknél, vagy egy f@szbúkos ittisjártam fotónál, mert azóta ez a háttérképen a laptopon, és nem esik le.

Hozzászólások

0
Értékelem!

Köszönöm, zavarba hozol :-)
Érdekes, hogy az a képem, amin többet vacakoltam közel sem lett ilyen jó (lehet azt is feltöltöm, csak arról még le kell szednem egy kocsit. Rettenetes forgalom volt ott fent). Ez tényleg ilyen talált kép. Felnéztem, és megtetszett amit látok, már csak kb. egy percet kellett várni, hogy a direkt napot kapó folt jó helyre kerüljön.

1
Értékelem!

Azt hiszem Zoltán, nagyon jó lett e kép, nekem átjön a hangulata, mindig nem sikerülhet tökéletesen a fotó sem. Főleg ha ,,hirtelen felindulásból,, követjük el, nálam is sokszor előfordul, hogy türelmetlen vagyok, pedig egy kis összpontosítás megéri.

0
Értékelem!

Örülök, hogy tetszik! (...és így nem vagyok ezzel egyedül :-D )
Próbáltam játszani a fénnyel/színnel és a kivágással is, de mindig visszatértem ide. Úgyhogy maradt úgy, ahogy a telefonból kijött (c:
PS.: Nem vagyok kibékülve az iPhone 8 kamerájával: első blikkre rendben van, de abban a pillanatban, hogy finomítanék rajta valamit, rögtön szétesik, foltosodik és nem tudom, hogy miért. Az előző 5s-em nem csinálta.

Köszönöm szavaid!
Zoli

1
Értékelem!

Kedves Zoltán!
Tetszik ez a kép, talán picit a színekkel játszottam volna meg lehet a kivágáson. Tetszik a képen, hogy érezhető a lépték, mélységek.
Szép estét!
Áron

Új hozzászólás