Ssshhhh... ahhhhh...

Ssshhhh... ahhhhh...

Tető-tető-csík-csík

Valami nyaralóövezeti felvétel lehet, maguk a ritmusok jók lennének csak nem nagyon értem azt, hogy miért ebbe a napszakban készült a felvétel, hogy mi volt itt, amire a fuvarnak ki kellett volna futnia. A formák érdekesek? A háromszögek és a vízszintesek és az ebből létrejövő kompozíció? Vagy egyéb célból készült ez? Nem tudom, mert ezt a kép maga nem teszi egyértelművé. Hát és miért csend? Nem nagyon értem a kép címét sem. Tamás, én most itt kicsit zavarodottan állok a feladat előtt, hogy énnekem erre bármit mondanom kellene vagy elemezni, mert nem találok kapaszkodót, hogy miért készült el ez a kép. A leirat tető-tető-csík-csík. Ennél jobban hagy ne erőltessem, mert ha nem megy, nem megy. Nem tudok erre mit mondani. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm! Valóban a címadás elég satnya lett, ez van. A kép amúgy akkor készült mikor új gépet vettem. És igen, mindig nálam volt. :) Munkahelyen, buszon, autóban, wc-n, kiránduláson, stb... Ezt anno munkahelyen lőttem ablak mögül. Nekem megtetszett a háromszög+vonalak kombinációja.
Abban is igazad van, - egy másik képemhez írtad -, hogy ilyenkor előkerülnek régi képek, hogy tudjon az ember érvényesülni, képeket feltölteni, stb... Ez is egy ilyen kép.
Köszönöm a tanácsokat és mindent, jön a következő ami már friss és ropogós lesz.
Mégegyszer köszönöm!
Legjobbakat!

tomi

Új hozzászólás