Száguldás

Száguldás

Lelövöm rögtön a poént: Feri ezt Szorgalmiba küldte, én magam emeltem be a 10-es leckébe azért, mert fontosnak tartom azt, hogy mesélhessünk erről a helyzetről a nagy plénum előtt is, és nem csak a hozzászólásokban. Jó a kompozíció, dinamikus, jó az elhelyezés, jók a folthatások, és ez a szín is nagyon izgalmas. Az egész olyanná válik ettől, hogy nem csak a sebesség érzetét kelti az, hogy mozgásban vagyunk, hanem az elhúzó vonalak valóban olyanok, mintha lángolna az egész. Az elvontsága ott van a dolognak, hogy de hát nem vörösbe vitte el Feri, mert elvihette volna arra is, és akkor egy primer helyzetet kapunk, hanem itt a formák feszültsége jön elő azáltal, hogy kékben-zöldben tünedezik ez a kép, és nem a tűz színeiben, miközben a sebesség, a forróság, a lángcsóvák és a nagy tempó ott van. Nekem ettől izgalmas, köszönöm. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

81
Értékelem!

Köszönöm a hozzászólásokat, az értékelést.

56
Értékelem!

Ez olyan "mácsais"! :) Tök jó! A haragoszöld itt mondjuk furi, de kell ilyen is,.. Összességében tetszik nekem, hogy a dőlése egy kis dinamikát ad a képnek.

54
Értékelem!

Nagyon szeretem ezt a műfajt! A fölső-középső világos folthoz, egy kicsit hozzá kellene igazítani a kép alsó felét. Ha az alul középen induló sáv, egy árnyalattal világosabb lenne. Szerintem, mondaná GG.

Új hozzászólás