Száll az eső

Száll az eső

A tömegelhelyezéssel nem nagyon vagyok kibékülve, valahol ez úgy nagyságrendileg közép felé van valamennyire, nem nagyon értem, hogy miért, és valahogy, mintha beszorult volna ebbe a képbe. El kéne dönteni, hogy ő most honnan hová tart. Azért fontos ez, mert mivel ő az egyetlen szereplő, a többi mind díszítés, az ő helye nem lehet akárhol a képen. Nem lehet az, hogy ez épp ide sikerült, mert épp így tudtam lekapni. Valamilyen kohéziót, viszonyrendszert ki fog ő magának küzdeni, de most olyan, mintha lefelé esne ebből a történetből. A középvonal alatt helyezkedik el, ez nem pozitív érzés, tehát, nem dinamikát, erőt sugároz, hogy ő felfelé haladna, hanem egy lefelé hajló tendenciát mutat, miközben a testvonal azért nagyjából az ég felé emelkedik, de hát ez lehet egy leszálló pozíció is. Szóval, az elhelyezést nem értem. A képi üzenet, meg a megfigyelés az jó, és tulajdonképpen az is izgalmas, hogy ebben az esős helyzetben egy jó mozgás lecke lehetne. Természetfotónak nekem ez kevés, mert ahhoz szerintem beazonosíthatóbbnak kell lennie a szereplőnek. Ha 1 csillagot kap a dolog, akkor az a tömegelhelyezés miatt van, mert főképp nekem ott csúszik el. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

34
Értékelem!

Hahó, jövő kedd esti interjúadásomhoz ezt a képet gondoltam illusztrációnak, mert madár, mert repül, mert talán akár kelet felé is... :)

51
Értékelem!

Tetszik, jól érzékelteti a küzdést, ahogy széllel, esővel szemben dacol a madár (nekem legalábbis ez jön át). Természet fotóban is megállja a helyét, bár a mozgásba talán jobban passzol. Mindenesetre szerintem jó munka.

Új hozzászólás