szarvas

szarvas

(Tudom, hogy kecske)

Érdekes ez a kép, mert elindított egy gondolati síkot. Bódy Gábor világát vélem itt felfedezni. Furcsa megfigyelés, hogy csend, de még ezt is el tudom fogadni, hiszen van egy érdekes helyzet ezzel. Nyilvánvaló van egy primér utalás is, hogy csendben kell maradni ahhoz, hogy ezek az állatok közel merészkedjenek hozzánk, ugyanakkor nem ebben keresem a megoldást. Amivel nem annyira nagyon értek egyet, az a kép előterében a tónus, ahol a napfény ezen a füvön megjelent, és én azt gondolom, hogy ezt tónusban egy kicsit visszább kellene venni. Ha megnézed, és az ujjaddal elkezded takarni ezt a részt, akkor látod, hogy egyből akadály nélkül haladunk befelé, még akkor is, ha ezek a faágak akadályt jelentenek, de nem akadok fent azon, hogy mi van itt az előtérben, nem itt keresem majd a megfejtést, hanem egyenesen befelé haladok. És ez fontos lenne. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

26
Értékelem!

Az egyik legeredetibb leirat a környéken! :))))

29
Értékelem!

Végülis a kecske is szarvas. :) (bárhogy nézem van szarva, erre a kép is bizonyíték)

De ez a kecske lehet tényleg szarvasosat játszik, azért ment a dzsindzsásba... Mint sráckorunkban a szerepjátékok, amikor pl. indiánosat játszottunk. VOltunk annyira indiánok, mint amennyire ez a kecske szarvas. :D

32
Értékelem!

:))) Megetettél.... jaj de jót nevettem.... És a fotó is tetszik! :))

31
Értékelem!
28
Értékelem!

A címért és a képaláírásért már megérte. :)

Nekem a csendhez jól jött, hogy az alsó, napsütötte részből is jutott a képre, mert a meleg elől elhúzódó hangulat jól illik a takarékos nyugalomhoz. Lehet, hogy felülről a sötét kiserdőből nem is kéne ennyi. Hangulatos ez is, gratula.

Új hozzászólás