Szédület

Szédület

Az ötlet jó, a záridő is jó, az exponálás is jó, de a kompozíció nekem egyrészt feszessége miatt elvesz a mozgás lendületéből, másrészt nem tudom, hogy mi volt még a környezetben, mert nem vagyok biztos, hogy optimális helyzetből lett elkészítve a felvétel. Most bal oldalon valami belóg, jobb oldalon, ahol repülniük kellene a hintáknak, az ívbe belevágtál, a föld felé eső résznél is épphogy súroljuk a képhatárt, szóval jó lett volna, ha marad még annyi terünk, hogy ez az egész forgás játék kimozoghassa magát. ahogy látom, ez a hóbelevanc nem csak körbe forgott, hanem a sapkáját is billegtette, lehet, hogy ezt más időpillanatban úgy lehetett volna elkapni, hogy ez a bal oldali belógó ne legyen benne. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szűkül a kör című Véleményesünkhöz, melynek ma este nyolcas premierjére ezennel tisztelettel meg is invitállak a chatre, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Mozgalmas színes vidám izgalmas, ami egy ilyen vurstliban vagy vidámparkban jelen is van! Egyedül a balalsósarok ami zavart kell gyermekkori visszaemlékezéseimben!
üdv
d

Új hozzászólás