Szekszárd sziti

Működik is, meg nem is.

Az a jó ebben a képben, hogy azon kívül, hogy kompozícióban is nagyon erős, és jó a meglátás, Tamásnak sikerült egy olyan időpillanatot kivárnia, amikor a megvilágítás a fény színhőmérsékletével, vagy a színhőmérséklet különbséggel tud érzelmi hatást kiváltani. Ugyanis ennél a képnél most, ami élményként létrejön, az az, hogy van ez a Presszókávé, Sütemények, Tej-kakaós citromsárgás koszlott fal a graffitivel, ami egy komor, szürkés, kékeket tartalmazó, egy megvilágításszegény helyzet, és van egy háttér a kocsmával, ahol a beáramló napfénnyel ez a sárgás-aranyszínű ragyogás mutatkozik, és ez által jön létre a dinamikai különbség a két felület között. Mind a kettő tulajdonképpen halott tér, és mégis olyan, mintha azt mesélné nekem Tamás, hogy látod, itt voltunk Szekszárdon a városközpontban, és képzeld, amikor egyszer itt mentünk el, akkor Sharon Stone kijött a kocsmából. Az ember, amikor ezt látja, hogy csillog a szemében a rajongás, ahogy meséli, akkor tudja, hogy igazat mond, és nem várja, hogy hol van Sharon Stone-ról a fénykép, mert hát az nem sikerült, mert elfutott. De a ragyogása, a nyoma ott van. Körülbelül ez az élmény jön le nekem, hogy a mese, a csoda megtörtént ott, a kocsmánál, csak elrepült. Megvan az osztálybasorolás is, de Tamás, ez nem jelenti, hogy ne küldhetnél ide még megoldásokat. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Igen, Reeves lehetett vele :)

Köszönöm az elemzést!
(Keanu Reeves volt)

A kép működik. Nekem. Nagyon szépek a színek. Az előtér-háttér is klassz.
Talán a bal szélén a vágást nem ézem korrektnek. Az a belógó felirat rész már nekem nem kéne. Az üres kék rész ok, de a feliratot már kivettem volna.

Köszönöm Lilla és Gergely. Itt már régóta nem könyököl senki, sajnos.

...engem kicsit Céhá szellemországbanra emlékeztet...de engem is megfogott....

"...legalabb annyira megfogott..."
..mar bennem a fogalmazasgatlo...
:)

Nalam nagyon is.
Amennyire nem ertettem a "Sharp"-ot, ez legalabb megfogott...
Kis Elet (olyan szelfujta koro-gombolyag vagy valaki a konyoklohoz) meg lenditene rajta....visszamennek egy olyan verzioert is...de ugyanilyen koran.

Új hozzászólás