Szelfi?

Szerettem volna, egy kicsit megfricskázni a szelfik világát. Mert manapság minden erről szól. Az ÉNRŐL! Csak az a fontos, hogy megmutassuk az "álomvilágot."

Üdv a Téren, én ezt a bemutatkozást kedvelem. Egyrészt van humora, másrészt egy igen egyszerű eszközzel, egy képernyővédő fóliával megoldottad azt is, hogy a figyelem fókusza a fejeden legyen, azt is, hogy tónusban kiemeld és azt is, hogy egyfajta reflexiót adj a szelfi készítés instagramos világára. Köszönet, várom a folytatást! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm Viktória! Örülök, hogy tetszik. ;)

Hát ez tök jó, nem tudok rá mást mondani - merthogy nem tudok és nem is akarok belekötni, kedvelem kép lett. :)

István, köszönöm a biztató szavakat. Bocsánat, kicsit eltűntem. Egy félig nyers színes változatot ide feltöltöttem:
https://drive.google.com/file/d/1tUZOG3q...

Nagyon jó. Egyedül az foglalkoztat még, hogy színesben milyen lenne, de lehet, hogy akkor a környezet elviszi a figyelmet azért lett monokróm. Én el tudom képzelni azt is, hogy jól áll ennek a képnek a szín, na befejeztem a lamentálást. Gratulálok!

Köszönöm az elismerő szavakat. ;)

Laci, visszanéztem az eddigi fotókat, ha jól láttam, egyik közkedvelt fotósunk lettél ajánlóképek terén. Azok választói és a hozzászólók visszajelzései azt erősítik meg, hogy van mondanivalója a feltöltött anyagnak.

Köszönöm, az elismerést és a köszöntést. :) Jólesett.. így másodszorra is. :D De ezek szerint nem tettem mély benyomást az eddig feltöltött képeimmel. :D Ezentúl megpróbálok igyekezni.

Üdv a Téren, tetszik, folytasd, várjuk a többit, szinte garantált lesz a szelfimentesség, meglátod. Meglátjuk?

Nem szeretem a bajuszt! :) Bár sokan mondják a jó művésztért áldozatokat kell hozni... de na. :D És bár informatikus vagyok, de nagyon nem vagyok a toppon az utómunkában. A képhez az inspirációt az adta, hogy egyik barátomnak kijelzőt kellett cserélni a telefonjában és ez az előlap megmaradt. Ezért ezt csak magam elé tartottam, másik kezemben a Lumix és hajrá. A tükröződés a Lumix kijelzőjéről jött, de tetszett ezért benne hagytam. A mondanivalóm az lett volna az egésszel, hogy mennyire nem jó az mikor mindenből szelfit csinálunk. Emellett hogy a mobil kijelzőjén csak a fejem van.. amivel az énközpontúságot szerettem volna kiemelni.

Néztem, hogy ebben meg hol a fricska, egy faszi sapkában lefényképezte magát. Az fel sem tűnt elsőre, hogy van ott egy telefonkeret. Az a felirat tükröződés zavart csak, ha az nincs ott, lehet, hogy félrerakom azzal, hogy nincs itt semmi látnivaló. Így viszont próbáltam belőni, honnan jön a tükröződés és lassan leesett, hogy az arc egy képernyőn van, az arc meg mögötte, ezek szerint akkor a kép viszont egy második mobillal készült, vagy tükörrel, és pár percnyi vagy órányi ficergéssel, mire minden vonal a helyére került. Innentől már csak egy cím, kis frappáns leirat és voálá kész a fifikás szelf. Engem meggyőzött. Hogy mivel lehetne még javítani? Próbáld meg ugyanezt az arcot, bajusszal!

Új hozzászólás