Szellemek

Köszönöm az építő jellegű elemzéseket Zsolt! Sokat gondolkodtam rajtuk, egy-két kivétellel mindegyikkel egyetértek. Igyekszem majd odafigyelni ezekre. Még egyszer köszi!

Most már nem fogom újra elmondani azt, amit az előzőnél elmondtam, az expozíciós idő kérdéses, de tulajdonképpen a három képed közül ez a legbeszédesebb azokkal a ritmusokkal, amik itt létrejöttek, viszont zavar ez az esőre forduló szürkés hangulat. Ez engem rosszkedvűvé tesz és szerintem neked ez nem célod, úgyhogy én most azt mondom neked, hogy erre most adok kettő csillagot, mert nagyon értékelem azt, hogy kitartasz egy téma, egy feladat mellett, ez egy nagyon fontos dolog, hogy az ember begyakoroljon képi megoldásokat és ráadásul a mozgás fotografálása nem egyszerű dolog, még ha annak is tűnik. Hajrá tovább, várom az újabb képeket. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Nekem tetszik! (:
Amúgy nagyon ismerős...csak nem Győr?(:

Ja, igazad van. Szerintem is kurva ronda, nem is tudom miért ezt raktam fel, van olyan ami nincs aláírva... Pillanatnyi elmezavar.

Én köszönöm a visszajelzést - egy dologról nem beszéltem, és ezt inkább nem elemzésbe teszem, mert általános: a kép szignálásáról. Minden, ami a képen megjelenik, képalkotó elemmé válik. Az írás is. Védeni nem véd semmi ellen, fél perc alatt bármelyiket leszedem úgy, hogy észre se veszed, hogy valaha ott volt. Viszont ronda. Imitációja a valós szignálásnak, jó esetben, vagy még annyi sem. Én nem javaslom, mert sokat ront a kép élvezetén.

Új hozzászólás