Szende

Szende

Lehet, hogy érdemes lenne ezzel még egy kicsit molyolni a tónusokat illetően, mert van egy ilyen szürkés-kékes fátyol ezen az egészen, és talán ennyi a kritikám. Ugyanis a kép nekem izgalmas, és ebben a megközelítésben abszolút el tudom fogadni. Jó ez a hármas tagolás, dinamikus, esztétikus. Lehet azt mondani, hogy lehetne egy kicsit élesebb, és ebben van némi igazság, mert erre törekedni kell, amikor maguk a formák és a struktúrák ezt igénylik, márpedig itt igen. Nem tudom, hogy ez az utómunkának köszönhető-e, tehát, hogy az eredeti kép mennyiben rongálódott az utómunka során, vagy már eleve bemozdultunk egy kicsit, de maga a gondolat és a megfigyelés tökéletes. Jó a pillanat, jó a kimetszés, kellően absztrakt, és kellően izgalmas. Köszönöm szépen, megvan a 3 csillag. Nagyjából ebben az értelemben kérnék gondolkodni ezen a leckén. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

73
Értékelem!

Zsolt! Valóban lehetett egy kis bemozdulás Köszönöm az elemzést, a levont hasznosítható tanulságokat.

53
Értékelem!

Kedves Zoltán!
Nincs miért, köszönöm ha véleményt írsz. Szerencsére nem látjuk egyformán a dolgokat ezért színes a világunk

60
Értékelem!

Én kérek elnézést, csak egy vélemény volt. :)

71
Értékelem!

Köszönöm a véleményed nem bántom a madarat

37
Értékelem!
52
Értékelem!

Köszönöm a véleményket a tanulságokat megszívlelem

60
Értékelem!

Na ilyet se láttam még a Koronás daruról, de jó meglátás, tetszik. Nagyon jól húz befelé a fejdísz vonalszerű mintázata.

Lehet ezt erősítette vonla ha a koronába belevágva szűkebbre veszed. Úgy talán a kompozíció is egyensúlyban maradhatna, és a madár feje, szeme erősebb szerepet kapna. De érdekes, jó kép ez így is, grat!

61
Értékelem!

Nagyon sokat lehetne irni, hogy miért jo a kép, de látjuk mindannyian. Nagyon izgalmas!

56
Értékelem!

Zoltán! Köszönöm a kedves dicsérő szavakat.
Jó fényeket,jó képeket

61
Értékelem!

Nekem nagyon tetszik ez a kép, mert nem a leg"szebb" pillanatot mutatja, amikor pl. egy madár széttárt szárnyakkal ereszkedik egy lágyan hullámzó víz felett, vagy ilyesmi, hanem "tollászkodást", ami nem szokott a leglátványosabb pillanatok közé tartozni. Viszont ezek a részletek egész őrjítők önmagukban is, a tollak és a fejdísz is, mintha önálló tűzijáték-bomba lenne. Egyszerre lenyűgöző és mosolyra késztető, részletgazdag, színes és feje tetejére állított természetfotó is. Gratula.

Új hozzászólás