Szeretet ünnepe

Szeretet ünnepe

Attila, nekem ez jól van, bejött. Tetszik az ötlet, tetszik a megvalósítás, ahogy megy melletted el mindenki, te megy jössz, mint egy kis robot, hogy „valaki öleljen már meg, valaki jöjjön már ide, én itt állok, és mentek el itt a francba, itt fog megenni engem a hideg, gyertek már ide”. Olyan kis esetlen, kis kedves szerencsétlenség ez az egész, hogy ez tetszik. Megvan a három csillag, minden bizonytalansága ellenére, mert maga a gesztus nagyon erős. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

32
Értékelem!

Arra gondoltam, hogy mindenki mozog, sertepertél körülötted, nekik nincs sem arcuk, sem testük, csak te állsz ott rendíthetetlenül, felénk fordulva, szálegyenesen. Avagy: csak te szedsz Béres cseppet, amitől erős és látható vagy.

33
Értékelem!

Köszönöm nektek, bár a Béres cseppet cseppet sem értem.... :)

32
Értékelem!

Attila jó vagy, baromi karakteres a kép és erős a kisugárzásod, embertömeg ide vagy oda. :)

32
Értékelem!

helo
Biztos hallottál már a free hugs (ingyen ölelés) kampányokról.. nekem tisztára egy ilyen kötelesség tudó aktivista jut erről eszembe. Szépen meg lett oldva ezekkel a fényekkel.
Számomra azt jelenti hogy egy ölelésre - adott esetben baráti érintésre, egy őszinte fizikai gesztusra mindig van idő, illetve időt kell rá szakítani! Mai kor rohanó szenvtelen emberét szimbolizálja nekem az elmosódott arctalan humanoidmassza.
Erős, grat!

31
Értékelem!

Itt a karácsony, és csak te szedsz egyedül Béres cseppet? :)

Új hozzászólás