Színes városok Színes városok Színes városok

Színes városok
Színes városok
Színes városok

Ahol élünk.

Gábor, itt a bizonytalanságot érzem rajtad. Túl akarsz lenni ezen a Makró leckén? Olyan, mintha azért csináltad volna, mert egyértelműen makró, mert ezek kis apró mütyürök, és a nagyítóval jól eljátszunk. Az ötlet zseniális, de az a problémám, hogy egyszerre három irányt is elindítottál. Egyrészt elindítottad a makróvilágot, ami akkor érdekes, ha tényleg belemegyünk a részletekbe, ennél még beljebb, és óriási poliplábakká változnak az integrált áramkörök lábacskái. A másik irány, ami a cím is, hogy „Színes városok”, de ahhoz nem kell a nagyító. Akkor még inkább surlófény, még sejtelmesebb helyzet, és akkor ezek a kondenzátorok lehetnek az épületek, akkor olyan áramkört kell keresni, ahol ezek jobban érzékelhetőek lesznek, kicsit jobban kiemelkednek ezek az alkatrészek, talán kevesebb rajta az útvonalnak felfogható csík, és akkor azt kell kihozni belőle, hogy ezek kis városok. A harmadik irány, ami az egésznek a humora, nekem ezekből a képekből a harmadik az, ami leginkább tetszik. Nagyon jól megtaláltad ezt a vörös-zöld párhuzamot a három kis virágocskával, a kezeddel, ami tartja a nagyítót, szóval ez a kép tökéletes, de az egész egy zavaros problémafelvetés. Nincs eldöntve, hogy merre megy a taxi. Egyrészt a leckét visszaadom ismétlésre, másrészt a harmadik képre kapsz három csillagot, harmadrészt visszaadom ismétlésre a címet is, akkor tessék azt is megcsinálni. Most adtam neked munkát rendesen, tessék ezzel dolgozni, ne álljunk meg itt félúton. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

2012.12.21.-i adásomhoz a képsor harmadik elemét választottam illusztrációnak.

Jó ez az asszociáció a városokra, tényleg mint egy műhold felvétel a kicsi bájtok bitek lakta világról..
A háttér gondolata tetszik leginkább, valóban vannak akik a 'second-life' világban élnek és már nem találják elég színesnek a kinti rílwördöt! Főleg a fiatalokra lehet ez veszélyes.. nem tudom. A lényeg hogy tetszik a felvetés!
grat
d

"ahol élunk" ezt úgy érted hogy egy város ahol élünk vagy a számításteknikusok és a számítógépet túlsokat használók világára célzol? Nekem tetszik mindkét gondolat.

Új hozzászólás