Szinház

Feri egy nagyon jó diákunk, őt lehet látni az ablak sarkában bal és jobb oldalon, legalábbis azt, amire Feri vágyik, ő nagyon jól el lenne a reneszánszban, ettől függetlenül gondolom addig metszegette a képet, amíg most 100%-osan kitöltődik az a motívum, amin belül ez a színházszerű ablakforma megjelenik. Majdnem minden szimmetrikus, kivéve a bordó függönyt, és a domborműveket, valami mégis hiányzik a képből. Egyik, hogy attól, hogy ennyire levágta a széleit, a kép nagyon steril lesz, nem kerül se térbe se időbe - ez utóbbi is nagyon fontos a fotónál, filmnél - a másik, hogy Ferit hiányoljuk a képről, nem a felhőt, vagy nőket az ablak mögött, de szeretnénk látni, mi a személyes köze ahhoz a környezethez, amit ábrázol. Ennél azt látjuk, hogy Feri megfigyelt egy helyzetet, de nem tudjuk, mi köze ehhez a történethez. A megfigyelés jó, de menjen beljebb Feri magába. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az értékelést. Egy délelőtt sétáltam a pécsi belvárosban, és megláttam egy XIV-sz.i sváb házon ezt az ablakot, s amíg keresgettem hogyan tudnám lefényképezni a legjobban, az jutott eszembe, hogy elég tipikus és mégis nagyon egyedi ez az ablak.

Feri én tom ám régótta mi lesz ideírva:)....hogy hol vannak a székek...(vagyhogy menjünk hátrébb hogy lebukjon a kép)..:)) (Nekem Kemény Henrik....a nagymamikám palacsárésütője meg a csokipofa)

Nagyon jó a cím hozzá! Ez egy kis színház, akár egy bábszínház is lehetne és akkor nekem a gyerekkoromat idézi. Tetszik!

Micsoda precizseg kerem szepen. Miniszinhaz, egyfelvonasos darabokra.

Amikor félszemmel ránéztem,azt hittem vmi templom vagy múzeum (vagy színház:))...de ez így üt.

Új hozzászólás