Szivárvány

Szivárvány

Ő egy nagyon kedves barátom valahogy mindig vidámabb a nap, ha találkozom vele. Úgy látszik a világ is értékeli a vidám embereket. (A szivárványt egyetlen törött üveglap okozta, de többé nem kaptam el soha azt a pillanatot amikor ilyen szögben süt a nap hogy létrejöjjön a szivárvány, de az is lehet hogy kicserélték a törött lapot.)

Kedves András, két problémám van. Az egyik az, hogy valamitől az egész egy szürke fátyolba megy át. Van itt egy olyan tanulónk is, akit úgy hívnak, hogy Gerlei Gábor, szerintem ő a te apád. Nem szemtelenségből mondom, hanem a túlélésért folytatott harc, úgy is mondhatnám, hogy evolúciós, tehát hogy ne kövesd apádat mindenben szolgaian. Apád a technikával küszködik, mert neki elvei vannak, az apád elvei alapvetően jó elvek, kivéve ezt. Ebben ne próbáld utánozni, igenis a technika is fontos lehet, és ne mondjuk azt, hogy ne kalibráljuk be a monitoromat, mert minek azt, azt se mondjuk, hogy nem használom a photoshopot, mert minek azt. Igenis, ezeket el kell sajátítani, fontos dolgok, merthogy egy sebészorvos sem az otthoni kenyérvágó késsel kezdi el a munkát, tőle is elvárjuk a minimális szakmaiságot, úgyhogy ezt tessék megcsinálni. Ennél a képnél egy szürke fátyolos valamit kapunk, ami miatt maga a spektrum, ami létrejön a bőrön, ez a szivárványszín viszonylag kevésbé tud élni. Inkább olyan hatása lett így, mintha a te barátod valami iskolai ünnepélyre készülve valami transzvesztita játékot próbálna előadni, és ehhez már a smink megvan. Nagyon egzotikus, de jelen pillanatban nem azt mutatja, amit te láttatni akarsz, hogy milyen érdekes, hogy megjelenik ez a fényjáték. Érdekes az, amit kitaláltál, de azt nem értem, hogy az, akiről készítetted ezt a portrét ő miért nem néz ide. Ha jól látom, ez valamilyen tornaterem lehet, de most nekem az élmény inkább az, hogy itt megragadtunk a technikánál. Portrénál a személyiség fontos. Lehet, hogy az ő személyisége ennyire színes, bár most inkább azt látom, hogy ő egy komoly fiú, és hajlandó volt téged elfogadni ebben a játékban, de nem látom azt, hogy túl sok köze lenne ehhez a sztorihoz. Ilyen elven másra is rávetülhetett volna ez, nem csak a legjobb barátodra, ebben érzek egy kis bizonytalanságot. Nem adom vissza ismétlésre, mert bizonyára nehéz lenne ezt újból megoldani, de tanulságos. Ez egy egy csillagos dolog, a megfigyelés jó, a kivitelezéssel nem értek egyet. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

46
Értékelem!

Nem hinném, hogy elvek elvtelen másolásáról lenne szó. Nem tudja még a csíziót. (A magyar közoktatás számítástechnika oktatása szégyenletes és folyamatosan romlik) Meg fogom mutatni neki, mit tanultam a PS táborban, aztán onnantól rajta múlik, használja-e.

38
Értékelem!

Számomra leginkább egy modern indián ugrik be - rövid hajú, inges, de arcán festett sziú harcos :)
A fotón kár, hogy annyira erős fény esik a nyakra, és hogy látom is, meg nem is a másik szemét. De olvasom, hogy hirtelen, egyszeri lövés volt...

Új hozzászólás