Szobrok 2

Szobrok 2

Nehéz ezt a sorozatot leckébe illeszteni, de elolvastam a leírásokat és úgy látom, a tárgyfotóba beilleszthetők.

Nagyon izgalmas ez a kép a tárgy térben való elhelyezése miatt, ahogy a háttérrel, a felhőkkel, a fákkal kapcsolódik. Ha ezt elfogadja Tamás, akkor azt mondom, hogy ez egy nagyon szép ritmus lehetne akkor, ha kaphatnék még ebből fent. Mert miközben szépen osztod a teret, bár a baloldalon is nagyon kritikus, hogy ennyire kicentizve hozzáér a háromszögnek a sarka a képhatárhoz, fent nem mutatsz nekem eleget. Ez az egész csak akkor érdekes, ha megkapom azt a grafikus helyzetet, ami a fákkal, és ezzel az ellenfényes helyzettel létrejön. És ennek az ígérete ott van a képen, de ígéret marad. Hadd tegyem hozzá, hogy a komorságon a középszürkék emelésével csökkentenék. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Egy kicsit lehetne feszesebb is akkor, ha minden élt és csúcsot pontosan pozicionálsz, hogy képszélekhez érjenek.

Köszönöm az elemzést. Ez egy komor emlékmű, vagy háborús, vagy ötvenhatos témájú. Sajnos nem emlékszem. Megpróbáltam a téma keltette feszültséget érzékeltetni.

István, köszönöm az érdeklődést. Van erről az emlékműről rendes képem is, az sem rossz, de gondoltam játszunk egy kicsit a formával. Szeretem a háromszögeket, mert mozgalmasak és sok bennük a bizonytalanság is.

Mint egy tangram, vagy mintha egy papírképre rá lenne téve egy háromszög alakú karton. Nagyon érdekes, hogy mennyire másképp dolgozik sötét illetve világos környezetben a fotó.(rákattintva lesötétül a weblap többi része). A világos környezetben a sötét részek egy összeépített tangram stabilitását mutatják nekem, sötét környezetben a fehér háromszög kiugrik, és "ingókő" lesz belőle.

Új hozzászólás