Szomorú Mese
Dorina emlékére

A kép jobb oldalán látható a kisgyermekarc nagyon erős kontrasztokkal, sötétekkel, bal oldalon pedig a háttér jelenik meg, talán valami konyha- vagy fürdőszobaháttér csempékkel. Nagyon-nagyon szuggesztív a kép jobb oldali része annak ellenére, hogy a modell nem az optikába néz. Ami talán megjegyzés lenne a képpel kapcsolatban, örülök, hogy nincsenek benne különösebb technikai trükkök, tehát erős a szocio jellege. Ami talán kérdéses, hogy a kis faragott gyermekjáték napocska-figura (többet igazából nem tudok így életlenben asszociálni a háttérben lévő tárgyról) mindenféleképp zavarja az itt az előtérben a kamerához közel látható emberi arcot. Tehát valamit a háttérrel kellett volna kezdeni. Ennek ellenére a tisztelet-búcsúzás-gyász kategóriában a három disznó megvan erre a képre. Egy nagyon erős és szuggesztív kép, és végre van egy vállalt feladat a házi feladatra és az teljesítve is van. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm. A háttérben lévő fakanál-virág Shanea műve, szándékos megjelenítés, "Mesevirág" szimbólumaként. Talán tényleg hatásosabb lenne a kép egy szimpla háttérrel, bár virággal is elég szomorú volt aznap az a Mese.

én ezt a leckét ezt nem értem, szóval csak a képhez szólnék hozzá.
nagyon király.

Nagyon megragadó, kifejező kép.

Nekem ez nagyon tetszik, benne van a szomorú mese,a tisztelet a gyász,a világra való rácsodálkozás, a dráma .Nem tudom miért,de Irene Papast juttatja eszembe. Ezt látja a néző,a nemszakember.

Új hozzászólás