Szorgalmi portré

Ehhez a képhez azért nem tudunk igazából hozzáfűzni semmit, mert olyan pontosan illeszkedik, talán egy gyógyfürdőben lehetünk, ahol a gőzben látható a fotó alanya, olyan szépen társul ez a paszteles impresszionisztikus, szinte akvarellszerű folthatás azzal a fajta gesztussal és mosollyal az arcon, tehát a helyszín kiválasztása annyira pontosan illeszkedik az arc üzenetéhez, ami miatt igazából ezt a képet nem is érdemes elemezni. Az egészben egyszerre van egy időtlen, éteri, valahonnan a mélyből előbukkanó és mégis egyszerre van jelen benne a drámaiság is. Talán ha lehetőség lesz rá, hogy a képet megismételd, akkor még annyit meg lehet próbálni, hogy a fürdőruha két pántját addig, amíg a fotózás van, eltüntetni a vállakról és így az egész akár egy barokk angyalképpé vagy oltárképpé is válhatna, mert ezek a pántok most visszahúznak a valóságba, azzal, hogy támpontot adnak. Nagyon szép üzenet. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

pont így képzelem a mennyország egy szegletét....

Lacipapa ez nem gőzfürdő,hanem egy szabadtéri forrás ahol télen voltam és -15 fokban készült a kép,a viz 36 fokos ezért tűnik úgy,hogy gőzfürdő.Sajnos még nincs olyan felszerelésem amivel vízalatti képeket tudnék készíteni,de ígérem igyekszem.

Kellemes a gőzfürdő, de egyedül unalmas. Szerencséd volt, hogy egy fotós éppen kéznél volt. Páradús egy kép, ezért sejtelmes, jöhet a víz alatti felvétel !

Új hozzászólás