Táj

Táj

Mesterséges és természetes harmóniája...

Bár nem nagyon értem a leiratot, hogy mi az, ami neked ebben a mesterséges, és a természetes harmóniája, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez a képi megoldás finom tónusokkal dolgozik, jó a dinamikája, kifejezetten beleszerettem ezekbe a zöldes-sárgákba, amik a mezőn létrejöttek. Tulajdonképpen egy mesekönyv illusztrációjaként is megállná a helyét. Azt nem nagyon értem, hogy miért ebben a kivágatban kapjuk meg ezt a megoldást, mert nekem még pont kellene ebből a zöldből, tehát ez még most kilóra nem adja ki. Ha kapnék még egy ujjnyit ebből, akkor a képarányt is jobban érezném, lenne előterünk, ahonnan ez a ritmus úgymond elindul. Ez az, amit én még hozzá tudtam tenni, ez egy jó kis játékos kép! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szia, szeretnem ezt a kepet felhasznalni a szerdai Mole radioadas illusztraciojakent.

Nem volt több sajnos :)
Az autópályán álltam meg és közvetlenül az út mellől fotóztam...

Értem. Én szeretném azt a zöldet még alul tovább. :)

Köszönöm az értékelést!
Mesterséges alatt az ember által elvetett növényeket értettem, természetesen pedig minden egyebet. Amit a formátumon érzel, az abból adódhat, hogy egy egy panoráma kép, 7 vagy 8 képből készült.

Most azt nem tudom csak, hogy na.. szóval lent nekem sötét a zöld, maga a táj. Persze értem, hogy felhősödés, meg olyan mintha vignettálva lenne.
Valami olyasmit érzek, hogy ez a kép fekete-fehérben sokkal, de sokkal jobban kiadná magából ezt az egyébként szép tájat..

Új hozzászólás