Tales from the hard side

Tales from the hard side

Biohazard: http://www.youtube.com/watch?v=njtASBVWla0

Remélem azért még maradhatok :-)

Ami a problémám ezzel a képpel, és ami miatt vissza fogom ezt adni ismétlésre, az az, hogy valami félelmetes módon nincs rendben tónusban a kép. Nem értem ezt a szürkét. Ha ez csak technikai probléma (bár nekem ez gyanús, hogy az eddigi képeidnél ilyet nem vettem észre), akkor ezt valahogy meg kellene oldd, ugyanis ettől nincsen tere. Létre kellene jönnie a különbségnek, a kapucnis pulóver meg az alatta lévő másik pulóver, meg a zsebre dugott kéz, meg a farmer között, ezek mind külön tónusok, ettől lesz majd tere az egésznek, ettől lesz teste a figurának. Most ez nem valósul meg. Értem én a vagányságot is ezzel a szemüveggel, tényleg van ebben valamilyen gengszteres megnyilatkozás, de azért mégis azt mondom, hogy lehet, hogy fontos lenne látnunk a tekintetedet, azzal a szemüveggel valamit kezdhetsz. Így szemüvegben, falhoz állva, zsebre dugott kézzel valamilyen megszemélyesítés, csak nem tudom, hogy ebből mi az, ami rólad szól, és mennyi az, ami a külvilág egyfajta zárása, vagy fityiszmutatás, lázadás. Nincs ezzel semmi baj akkor sem, ha a lázadó énünket akarjuk megmutatni, de technikában akkor is ezt rendezni kellene, mert jóllehet a háttér az, ami ellentmond annak, amit mutatni akartál. Azt kérem tőled, hogy ezt a leckét ismételd meg. Ne ezt a képet próbáld bindzsizni, hanem ismételd meg. (hegyi)

Hozzászólások

Az az igazság, hogy én magam sem voltam/vagyok elégedett ezzel a képpel. Ez amolyan megúszós lecke akart lenni, azaz legyünk túl rajta. ez nem jött be, akkor még dolgozom az ügyön :-)

Annyira azért nem vagyok kemény fiú, de a stílus, a zene az igen közel áll hozzám. Amit a pózolásról és egyebekről írtál az viszont tényleg így van. Sajnos a kontraszt ügyében szintén igazad lehet.

A videóval érthető lett a cím is számomra (de a videoról majd később) Ha nem foglalkozom a címmel, akkor nekem inkább visszafogott, szégyellős(?), kicsit zárkózott amit látok. Az már csak a verbális része, hogy elhiszem, hogy az igazán keményfiúk sosem feltűnősködnek, nem pózolnak vagy mutogatnak... Gondolom én, és inkább a klipp hatására, amely nekem már tömény üzlet a maga steril profizmusával (a zene amúgy tetszik)
A fotó mintha tónusában kicsit döglött lenne - nem tudom ez a concept része-e, vagy csak az öreg notebookom tréfál meg, netalán tényleg kontrasztszegény a fotó. Filozófiát bármikor kerítek hozzá, hogy miért jó :) de félek, hogy Hegyi elzavar :))

Új hozzászólás