Tánc a szökőkutakkal
Ez a kép a szép környezet által keltett boldogságot sugározza számomra!

Ez is szívem csücske ez a kép, talán Nyugat-Európa lehet, nem tudom. Ha Bogi van a képen, akkor nem tudom, hogy az Ének az esőben c. régi filmre visszaemlékezve, csak egy picit balra lehetett volna ez a fellibbenő női mozdulat – ugye nagyon rímel rá az a barokk szobor ott a vízesés alatt, ugye az is emelgeti a kezét, tehát ha egy kicsit balra elmozdult volna, akkor a feltartott kéz nem akaszkodott volna bele a két esernyős hölgybe, és jobban érzékelhető lett volna a mozgás. Vagy pedig oda kellett volna menni, és elkérni azt az esernyőt és azzal csinálni ezt a mozdulatot. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

51
Értékelem!

Ezt még Usain Bolt is megirigyelné! Leteszed a géped, nyomsz 20m sprintet és nekiállsz táncolni. Sajna a zöldek közbeléptek

52
Értékelem!

Nem lenne zavaró az esernyő és jobban kiemelkedne a modell, ha egy kicsit más pozícióban van a kamera.
Mondjuk, ha ott lenne zöldkabátoséknál, a modell meg elmozdul magának kicist jobbra, helyére került volna mindenki. Persze ezt így utólag könnyű kiokoskodni, a helyszínen ez nem ilyen egszerű.

55
Értékelem!

Zavaró a ciklámen színű esernyő...

43
Értékelem!

Nekem tetszik az, hogy a sok hétköznapi ember nyüzsgéséből kiemelkedik ez a táncos lányfigura, ezért annyira nem zavaró a sok ember - csak a karok és a fej kicsit beleolvad ott a szökőkútba.

egy lehelletnyit nem ferde a horizont?

49
Értékelem!

Ez tök jó - lenne, ha a bal előtérben nem szöszölnének zöldkabátosék.
A többi szereplő elrendezése is lehetne kedvezőbb, de ők kifejezetten zavarnak.
Sajnos a vágás nem megoldás, mert akkor meg még inkább középre kerül a modell.
Szóval vissza kell menni oda (gondolm nincs ellenedre) és kicsit még helyezkedni, hogy a szökőkút, a modell és a többi alakok kedvezőbb kapcsolatba kerüljenek.

Szerintem.

Új hozzászólás