Tapolcai tavasbarlang
Tapolcai tavasbarlang
Tapolcai tavasbarlang
Tapolcai tavasbarlang

...a kő marad, a kő marad...

Az egész egy kísérteties helyzet, nagyon izgalmas, nincs befejezve, de a befejezetlenségével is hordoz feszültséget. Minden egyéb esetben azt mondanám, hogy de hát ez hiba, és mégis ennél a képsornál érdekes az az ív, amit bejárunk, érdekes az a törés, ahogy ez véget ér a közeli képpel, és az, hogy a „kő marad, a kő marad”, és nem tudjuk, hogy mi történt, hogy kijutottak-e élve ebből a barlangból, hogy mindenki száraz lábbal megúszta-e, voltak-e ott találkozások, milyen helyzet jött létre. Ha megfigyeljük, ebben a ritmusban is halad Anita: van egy tárgyias megközelítés abban, hogy ez egy tavas barlang, tehát látjuk, hogy ez tó is, meg barlang is. Aztán látjuk a vízfelületet, ami akár egy medence is lehetne, nagyon érdekes, de a fény és a szín játéka az, ami visszautal arra, hogy hol járunk. A harmadik képnél elindul egy történet, ami nagyon személyes. Az ember belefeledkezne ebbe, várná a folytatást, majd kapunk egy közelit erről a kőről, és itt vége. Érdemes ezen elgondolkodni, én ezt az ívet most abszolút el tudom fogadni, ezzel a töröttséggel együtt, hogy ha ez így volt szándékolt, és nem a fényképezőgépből fogyott ki az elem. Érdekes kirándulás lehetett, az biztos. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

20
Értékelem!

Először, mikor itt jártam még nem volt víz ebben a barlangrendszerben...aztán sok-sok év elmúlt és egy másik emberrel tértem vissza ide...és mint látjátok...teljesen más a helyzet...

29
Értékelem!

Nekem ez nagyon tetszik. Akár a Víz leckébe is elmenne. Gyönyörűszép a víz és a színek.

21
Értékelem!

Az első kép tetszik a legjobban, a víz színe, de a második kép is nagyon, mert ahogy a fény játszik a vízen, egyszerűen káprázatos szerintem. Komolyan, kedvem lett elmenni ismét. Utoljára gyerekként jártam ott, akkor nem volt benne víz. Azt hiszem ha hazamegyek a nyár végén, be kell iktatnom a teendőim közé!

Új hozzászólás