Tavaszi hármaskép Hegyi Zsolt-2012.04.09. 10:18Hegyi Zsolt-2012.04.09. 10:18

Tavaszi hármaskép
Tavaszi hármaskép
Tavaszi hármaskép

Hát, nekem ez nagyon másról szól szerintem, mint amit Tamás akart. Évszakok? Tavasz? Fene tudja. Nekem a SHE és a HISZEK HAZÁBA a fontos. Emiatt a középső kép nem működik. Az első és a harmadik igen, de mondom, szerintem nekem más miatt, a szöveg kell, fontos és erős lenne, ha végig lenne víve a gondolatisága. (hegyi)

Hozzászólások

Zoltán köszönöm, hogy másodszor is hozzászólsz! A második képnek van egy előzménye. Jól követhető, hogy tűnnek el az élet apró színterei a mai Magyarországon. Mellesleg nem csak itt. Nem véletlen, hogy a romos épületek fényképezése divattá vált.

Beírtam a linket, de valamiért nem jelenik meg!

Ó, szerintem ezzel nincs semmi baj. Ismerek fotósokat, akik úgymond profik, van, hogy ők is évekig érlelik, hogy kép-e a kép.

Nem tudom, nekem a második tetszik továbbra is a legjobban, a nyitott ajtó-szájával és a majdnem megfogó kerítés-karjaival. Egyébként ez az ölelés mindegyiken fontosnak látszik nekem, ez a hajlítás, mivel az ölelő és az, akit körbeölelnek, megkülönböztető, elég határozottan ott van szerintem. Az elsőn egy vékonyka patakot ölelnek emberalkotta gépek és házak, a másodikon minket akar elnyelni a nagy üres szájával a majdnem elhagyatott állomásépület, a harmadikon viszont nem hagyja magát a természet és csonkítva is, de ő van kívül (a fák), előnyösebb helyzetben, mint a tízemeletes, már ő vesz körbe és ő képes még növekedni is... Uff. :)

Megint igazad van. Sajnos én végzetesen amatőr vagyok, (ez nem szerénység, hanem tény) ezért, egy de inkább két év kell ahhoz, hogy tudjak valamit kezdeni a képeimmel. Mindig megfogadom, hogy friss képet nem teszek föl, de néha mégis megteszem.

Most furát fogok mondani, és nem magyarázom meg. A kört te tetted a városban. Ez látszik. De a város is tette benned. És ez nem látszik.

Zsolt, igazad van. Ez csak egy beszámoló arról, hogy jó idő van és tettem egy kört a városban.

Zoltán köszönöm az érdeklődést! Egy 10 mm-es Sigma objektívvel készültek, APSC méretű érzékelőre. (Sony A55)

Klassz trió. Az elsőnél a "she" felirat behozott valami személyes/pikáns vonalat, nem egy pólóárus ugrott be elsőre.

A második valami miatt a legütősebb nekem, mintha valami felemás feszültség lenne (nem rossz értelemben) az alsó külső járdarész (ezen még át kell jutnom), a nyíló hatású kerítés-nyílás és a folytatásában a távoli ház, mintha egy élőlény lenne, ami közelít, nem enged szabadulni (a nyitott ajtó ott is jó). Az, hogy látszik a kerítés szerintem jót tesz ennek, van egy határa, megszemélyesíthető is akár.

Egy obival készültek? Milyen volt 8-as, 12-es? Full frame-s gépen, vagy APS-C-n?

Új hozzászólás