Tél

Ez finom és szép Feri, egyedül a tömegelhelyezéssel nem tudok most egyetérteni, nekem így iskolás, hogy kábé középen van a lényeg, mert az ég üres. Ha volnának felhők, akkor oké, de így ennyi az égből nem kell, viszont az a struktúra, ami az előtérben van, elbírna többet is. Ettől még, bár rezeg a léc, de megvan a 3 csillag. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Köszönöm az elemzést Zsolt, az előtéri struktúrák végett akkor egy másik fotó - küldöm.

0
Értékelem!

Igen Pista, szántóföld, a madaras változat került ide, a másik is madárka Ányesz, talán, ha egy vadász arra sétált volna , lett volna helye a képen. Nagyon gyorsan változik a téli, délutáni, ködös-napfényes hangulat, mármint a fényviszonyok, gyorsan kell kompozíciót tervezni, szerkeszteni - szinte bele is feledkezel, hogy fotózol, csak csendben szemlélődsz.

1
Értékelem!

Gyönyörű szerintem is! Nekem jó a madár, bár elsőre kalapnak néztem. Bal oldalon viszont nem tudom mi az a pötty, talán az zavar kicsit. Gratulálok!

1
Értékelem!

Hú Feri nagyon szép. Gondolom ez egy szántóföld köze sincs a vízfelülethez, ami igazán szép csavar ebben. Az átrepülő madarat, gondolom be kellett várni, nekem mégsem hiányzik a képre.

Új hozzászólás