Téli út

Értem azt, amit Mazsi ír, részint én is hasonló érzések okán szoktam azokat korholni, akiknél úgy érzem, volna értelme jobban ráfeküdni a fotózás hobbira, mert hogy többféle út létezik, amin el lehet érni a célt, de abban minden út közös, hogy ha nagy kihagyások vannak, akkor esélyes a helyben járás. Persze senkit se lehet saját érzései és/vagy akarata ellenében segíteni az útján, ez is igaz, úgyhogy nekem nem marad más, mint a drukkolás, hogy hátha egyszer eljön az az idő, amikor akár Ágnes, akár a többiek közül bárki rájön arra, hogy a kezdeti kilóra le kell fotózni 10 ezer képet unalma után jön az áttörés és a még több munka. Hát, ilyen ez a pop biznisz.    A kép jó, főképp hangulatában, az utómunkát már nem is merem mondani, tényleg érik egy komolyabb utómunka gyakorlat, mert hogy igen kevés hiányzik ahhoz, hogy üssön a kép, némi tónusigazítás és maszkolás itt-ott, szóval ismétlem önmagam, Ágnes, tessék választani egy valami irányt, aztán abban miminum kétnaponta valamit létrehozni, nem a tökéletesség a cél, hanem a gyakorlás. (hegyi)

Miért a hónap képe:

Régebben még a kezdetekkor nem kedveltem Ágnes munkáit. Egyszerűek, esetlenek voltak számomra, ami persze természetes az elején, ezzel nincs is gond. De az utóbbi időben azt érzem, hogy kezdi megtalálni a maga stílusát és mindig meglep egy-egy fotóval, mikor az alkotó nevét elolvasom, hogy „jéé ez az Ágnes képe!”. Tetszik a fekete-fehér, a makró világ, a részletek, nem csak ezen a képen. Remélem még sok hasonló próbálkozást, munkát láthatok tőle, mert tényleg szeretem ezt a stílust. A megfigyelésein - legyen szó emberről, tájról, épületről, hangulatról - átjönnek az érzések, ami szerintem nagyon fontos a fotónál, hogy hang nélkül tudjunk beszélni. (Mikolics Mariann)

Hozzászólások

Gratulálok Ágnes, szeretem az ilyen cseppes képeket... Nagyon jók az egymásra rakódott rétegei, a csapadékos időben kifelébambulós, időtlen utazás...

Gratulálok Ágnes! Hangulatos, erős kép lett!

Engedd meg, hogy én is gratuláljak, szerintem is remekül sikerült gondolatindító kocka.

Persze, nem mappába! És köszi.

Gratulálok! És tetszik a kép, legyél bátrabb!

Kevesebbet, sokkal kevesebbet a mappába és többet a feltöltésbe, hahó, gyermekeim az úrban ez nem faliújság, ahová csak a legjobbat kell betenni, ez akkor működik, ha jönnek a rossznak gondoltak, a hibások is, a jóból, a készből az ég egy adta világon semmit se lehet tanulni, profitálni. (félreértés ne legyen, ez mindenkire igaz, nem csak Ágnesre)

Hűha, köszönöm, meglepődtem.
Sokat gondolkoztam, hogy egyáltalán beküldjem-e a képet, mindig úgy van, hogy egy képet megvágok, és pár napig párszor ránézek, hogy mi legyen vele. Van amikor csak simán berakom a gépemen egy mappába, aztán van, amikor úgy döntök, hogy beküldöm. Nem gondoltam, hogy ez a kép ilyen nagy karriert fog befutni, de jól esik, és köszönöm :)
És Istvánnak is a figyelmet, és a hűséges hozzászólásokat.

Gratulálunk, a február a tiéd. :)

Nagyon szép, szeretem ezt a hangulatot, amit közvetít, jól fogtad meg, jól adod át nekem.
Ágnes, azt hiszem, neked ez az utazás több volt, mint vonatozás :)

Új hozzászólás