TémakeresésTémakeresésTémakeresésTémakeresés

Mindegyik kép szinte jó kiindulási alap, megfigyelés, tanulmány. Azt kérem, hogy mint Zártosztály tag, az elsővel és a harmadikkal kezdj el ott dolgozni. Jó, ahogy a hanghatást illusztrálják ezek a göböcsök, nem tudom, ez mi lehet, valami csomagolóanyag vagy mi, de mindegy, jól mutat. Nem tudom, mekkora ez a tükör, mennyire nagy, mennyit enged, mert ott van hiányérzetem, hogy nagyon le vannak határolva a képek, mind túl korán ér véget, ezért hiányzik a képről a - nincs jobb szavam - nagyvonalúság. A tér adta levegő. Szóval a privát szobádban kezdjünk el dolgozni, beszéljünk erről. Még valami. Etűdnek nem etűd. Az etűdnek minden duma nélkül kell tudnia hozni egy történetet. A sima sorozathoz lehet leirat, riport, ott lehet szövegre támaszkodni, de az etűdnél minden képelemnek a képeket egymásra kell épülnie. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

18
Értékelem!

Köszönöm az értékelést, a tükör nem túlméretezett, az anyag pedig szójabab. És minden észrevétel, hogy kevés a tér, az eligazítás etűd témában csak jót tett nekem.

15
Értékelem!

Köszi Gabri, hát hogyne lenne szabad!

18
Értékelem!

Kedves Franti, a negyediket kikölcsönözném, ha szabad, az adásomhoz. Köszi!

16
Értékelem!

A harmadik képen sokat gondolkodtam, tegyem, ne tegyem, ha történetet írsz, kaphatok szerepet, ha összefüggéseket szeretnél elsőre, akkor valóban kilóg, köszi, hogy hozzászóltatok.

16
Értékelem!

Nagyon ötletes sorozat.Az első kép nagyon markáns.

13
Értékelem!

A harmadik kép szerintem nem illeszkedik a sorozatba. De a maradék három egészen nagyszerű. Ritkám látunk itt ennyire vizuális és azon belül fotografikus megközelítést. Az első kép pedig mindent visz. Feri gratulálok, nekem ez maradandó élmény!!!

Új hozzászólás