A templom háta mögött

A templom háta mögött

Az a helyzet Noémi, hogy ez most nekem egy picit kusza. Ahhoz nem elég félelmetes, hogy egy drámai hatás induljon el, meg ahhoz túl vidám is az egész, annyira meg azért nem jól értelmezhető, hogy értsem, hogy ez miért lett lefényképezve, mindazzal együtt, hogy pontos a tömegelhelyezés, meg minden rendben van, csak a miértet kérdezem, hogy most itt mi van. Nem akarok itt most a saját hülye fejemből kivenni ilyen dolgokat, hogy na, akkor most kéne oda egy odatámasztott bicikli, vagy bármi, de valami nem ártana, ha lenne, amitől ez az egész egy személyes irányba elmozdulna. Így most nem értem a poént. Adok én erre 1 csillagot, mert a kompozíció rendben van, de ennél nem tudok tovább menni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szia,

soron következő műsoromhoz,eme képet választom. A téma az ezotéria lesz.(14.03.26 21:00)
Köszönöm!

Clio

picit kevesebbet akarj egy képre betenni. a torony túl van világítva, a többi meg alul van exponálva, a befalazott ajtó nem vonja magára a figyelmet ebből a nézőpontból, vagyis a kevesebb olykor több.

Köszönöm az elemzést!

Megnevettetett... a bringa ugyanis a hátam mögött volt letámasztva! :)
Nade, amúgy nem másért fotóztam le ezt a templomot, mintsemhogy az 5. leckét megoldjam. Nekem tetszett, ahogy a napsütés kiemeli a tornyot, vagy ahogy sikerült egy olyan nézőpontot találni, ami a keresztre irányítja a figyelmet, vagy ahogy a fák egy kinti oszlopsort imitálnak.
A helyszínen egyébként azt a befalazott hátsó ajtót is figyelemre méltónak találtam, de nyilván nem ez a kép az, ami arról beszél, de majd gondolkodom egy jobban megfogható történeten!

Nekem nagyon hiányozna a föld, ha levágnánk, testi-lelki szemeimnek egyaránt.

Érdekes mennyire nem egyformán látunk. Nekem éppen az előtértől lesz a kép stabil, erős! Ha az alsó készél lemarad, folyamatosan a csonkolt, elvágott fák vvinnék ki a tekintetem a képből.

Így talapzattal stabil, egyensúlyos, harmónikus.

Értem az ötletet és kép kihaltsága is tetszik, pláne a faágakkal keretezett és ezáltal kiemelt kereszt. Viszont nekem a kép alja teljesen érdektelen, talán ügyködni lehetne még a kivágáson, én csak a tornyot tartanám meg.

Új hozzászólás