Természetesen

A 200 "digi-tekercsen" túl, ezt a fotómat találtam a legtermészetesebbnek. Soha nem fotóztam önmagam és kemény feladat elé állított a lecke elvégzése. Volt egy holtpontom, mikor már nagyon nem tetszettem önmagamnak és akkor és az egyik barátommal folytatott beszélgetés után értettem meg, miért is fontos ez a feladat! Először megismerni, majd megtalálni önmagam a lehető legelőnyösebb pózban, pillantásban, mozdulatban. Eután ha valakiről portrét készítek, ezt fogom majd keresni. Az életem minden területén a természetességet keresem, törekszem rá. A természetben élhetek, egy kis "négyszögletes" erdőben, és ezen a fotón találtam magam is a legtermészetesebbnek.

Nagyon szimpatikus kép. Kedves, bár tartózkodó is, hiszen a szembefordított hátlapú szék egyben védekezés is, persze lehet támaszkodni is rajta, kapaszkodni is bele, meg így áttenni a lábakat... hogy ezt hogy sikerült, nem tudom, nekem nem menne, az biztos. Jó a környezet, szépek a páfrányok és jó az a dinamika is, amit a kék, lila és zöld létrehoz. Talán egyszer majd szék nélkül is készül egy kép, mert a szék az elég idegen ebből a környezetből. A térérzet is jól előjön a mélységélesség megválasztásával, szóval a széken kívül nagyon nem tudok mást mondani, amin változtatnék, és mivel az arc abszolút bizalmat sugároz, megvan a 3 csillag és a leckemegoldás is. De Hajnalka, azért neked is azt mondom, hogy mielőtt előre szaladnál, ezt az első 3 leckét érdemes még gyúrni, mert sok mindennek alapja a jövőre nézvést. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt ezt az értékelésed is....:)))..gyúrni fogok:)))

Hajnalka, megjavítva, a mailcímed nem szerette a rendszer de már jó, próbáld ki!

Szia Ágika:) be vagyok jelentkezve a saját nevemmel....sajnálom, mert így én kimaradok a hozzászólásokból, sajnos.

Ez a spam-es dolog nem tudom miért van, de be vagy jelentkezve a saját neveddel? Lehet, hogy az a baj, hogy nem? Egyébként meg köszönöm én is.

Szió, szió kedves hölgyike:)))Ágnes, nagyon aranyos vagy, véleményeddel boldog vagyok.:))) Sajnos az én megjegyzéseim vagy hozzászólásaim nem jelennek meg, csak a saját fotóim alatt, így én nem tudok részt venni teljesen a hozzászólásoknál:(....pedig a te fotódhoz is hozzászóltam..a magány , hiány témában feltett fotódhoz, ...( a spamszűrő kiszúrt magának:))) a kis hamis:))) )..

Hahó, kedves hölgy! :) Nekem tetszel. És pontosan látom a természetességet. Csak bátran, hajrá!

Szia István!...köszönöm véleményed:))) a mögöttem díszelgő páfrány csoport tudatos volt.....a széket csak úgy megfordítottam, hogy érdekesebb legyen a fotó.....

Kedves, Hajni!
Nem tudom, mennyire volt tudatos, hogy a mögötted látható bokorcsoporttal, osztottad három részre a kép terét. A szék háttámlájának a lefelé keskenyedő vonala, is ügyes megoldás. Karcsúsít. Talán szerencsésebb lett volna, kicsivel arrébb tenni a széket, hogy a háttérben látható fák, ne a válladból nőjenek ki. Egy picit soknak érzem a lilát. Szakrális szín, de ...... Amúgy ügyes, korrekt kép. A fejed felett sem hagytál túl sok, sem túl kevés helyet.

Új hozzászólás