Territórium

Territórium

Érdekes, ahogy meghatározod a magad környezetét, lehet hogy furcsa lesz a hasonlatom, de olyan ez, mint egy ultrahang felvétel, amit az orvosok persze értenek, és mutatják a nagy katyvaszban, hogy ott az orra, a fütyije és a haja, mi meg értelmesen bólogatunk hogy tényleg, miközben csak foltokat és zajt látunk. A kódrendszer kulcsa nálad, az érzet megvan, de mégis valahogy kívül maradtam a körön. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Zsolt!
Köszi az elemzést! Ha már meg van a fütyije (legyen az oszlop) és a haja (mondjuk a fa(n)lombja) akkor a többi is.. De fontos vissza jelzés volt ez a körön kívülről, annak érdekében hogy pontosabban definiáljak! thx!

Jajj most látom csak hogy itt visszakérdeztél én meg nem válaszoltam. Csak épp nem saját gépról olvastalak, így halasztottam.
Tehát arra gondolok, hogy egy olyan képnél, ami tudatosan roncsolt és torzított és stb. és ez a kép lényegi részévé válik (a mondanivalót erősíti, adja) nem számít hibának az sem amit különben annak vennénk.

Sebaj, így kíváncsibb lettem.. ;)
(Köszi az intést! na nem stoppolom tovább a hsz-sávot.)

Nos, ha szereted a dubsteppet, ne érjen csalódásként, hogy ez mégsem az...Itthon, amikor postolni kellett a képet, meg ilyenek, meg-nem-Talált Cetlik voltak, és így emlékezetből írtam amit. Pedig valahol kell lennie egy dábsztyeppés Nádasnak is...

Kösszenetszépen!
Bírom a dubsteppet. Örvendés!

Mai adasismetlesemhez (Talalt Cetlik - Nadas Petes es a dubstep) e keped valasztom kedvcsinalonak - utolagos engedelmeddel.
Koszonet.

Helo Zoli!

Köszi hogy írtál!
Remélem nem nézted bírálónak a fotót! :) A lényeg az ki hogy viszonyul hozzá engem ami zavar, hogy némelyek szereptévesztésben vannak és azt hiszik a gettóban élnek pedig nem (értsd - tag).. Kicsit el van csúszva az egész. Mindegy gondoltam feldobom.. :)
Az utolsó mondatod kifejtenéd, hogy mire gondoltál? Túl retardált vagyok a megértéséhez.. :)

Megtekintettem már korábban is, érdekes lakótelepi torz-óh. :) A kép minőség (hiánya) itt gondolom erősíteni kívánja a lakótelepi sivárságot, meg azt a fanyar szájízt ami a telepen léttel együttjár néha... De mégis van akinek ez az otthona, ez az ahova haza megy, ezt jelöli meg a képein. Ez az ő "közösségi territóriuma". :)

Az ilyen képek számomra a hangulatukkal hatnak, és éppen ezért nem hiba rajtuk a hiba, hanem képelem. Itt a hiba épp az lenne ami máshol az erény.

Szia István!
Ugyan már.. nem is olyan rejtélyes.. :)
Köszi hogy jelét adtad a megtekintésednek, örülök!
Minden jót!
d

Szia Dávid! Jó újra itt látni fotódat is,a maguk rejtélyes üzeneteikkel, amelyeket még mindig azért szeretek, mert esélyt ad arra, hogy én is felépítsem a fotód :) töprengjek, gondolkodjam rajta. Mint itt is, hogy végtére is mit miért látunk... Persze a megoldás itt számomra a címmel jól érthető most :)

Új hozzászólás