Töredezett

Töredezett

Tamás, nekem ez így jó, ahogy van. Sokat gondolkodtam rajta, nem volt könnyű elfogadnom, de végül arra jutottam, hogy érvényes és valós az a formanyelv, amit kipróbáltál itt, akkor is, ha mindez a számítógépen szerveződik egybe és nem a valóságban, hiszen nem indulhatunk ki mindig a kályhától, igenis van létjogosultsága ennek a megoldásnak is, még akkor is, ha én magam nem élek ezekkel az eszközökkel, de az eredmény belátom, működik és eléri a hatását. Jó a térjáték, és bár kíváncsi lennék, mi történik, ha nincs mankó a fehér háttérrel, meghagyjuk feketében az egészet, de mondom, így is működik, határozott. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Csak azért gondoltam, mert a belső töredezettség épp elég nyugtalanságot ad, ha ez a fekete és fehér élekkel-ékekkel is megvan, talán sok. Nem tudom, csak egy érzet.

Zsolt, kipróbáltam fekete háttérrel is és azt se mondom, hogy úgy nem jó. Köszönöm!

Köszönöm Zoltán!
István, érdekesek a felvetéseid, talán megpróbálom.

Nagyon tetszik, mert megvan az eredeti összhatása, felismerhető, de benne van a kifordítás is és mind a kettő erős, a valóság és az átlépése is.

Bocsánat, tényleg slendriánul fogalmaztam, Nyözönek igaza van (köszi!), papírképekre gondoltam. És nem azért, mert bármilyen problémám lenne azzal amit látok, hanem mert éppen hogy inspirál! :)

Gondolom István arra gondolt, hogy papírképek valós térben törénő egymásra cuccolásából állna a montázs, tehát úm. nem az egyes expók igazságát kérdőjelezte meg, csak elképzelte mennyiben lenne más ha nem digitálisan montázsolódott volna, hanem valós térben...

De tényleg jó lett, ez a ládikó önmagában érdekes lenne, de ezzel a kollázs-szerű megoldással olyan sarkaiból kifordított tér lesz belőle, mintha a népmesei köcsögfoltozós feladathoz lett volna kifordítva a cserépedény. :)

István mire gondolsz, hogy igazi fotók? Ez négy expozícióból van összerakva.

Nagyon tetszik ez a játék! Azon gondolkodtam, hogy dobna-e az egészen, ha igazi fotókból állna ez a montázs... vagy ha egyfajta asszamblázsként a fotókra újra rákreálnál gyümölcsöket... - hú, mennyi lehetőséget takar!

Új hozzászólás