Tornyok

Tornyok

Regensburgi tornyok

Kaptunk már egy hidas képet Ágnestől a víztükörrel, és most egy másik ilyet kapunk. Ez egy abszolút jó irány, és örülök annak, hogy ezt Ágnes felfedezi magának. Amit ott elmondtam, azt most nem kívánom itt megismételni. Annyit tudok ehhez pluszban hozzátenni, hogy nem vagyok biztos abban, hogy ez az absztrakt leckébe való, sőt, biztos vagyok abban, hogy nem. És még egy dolgot hozzátennék még, ezt a képet erősebbnek érzem tömegelhelyezésében, mint az előzőt. Itt nagyon jó konstrukciók jönnek létre, ez egy 3 csillagos kép. A leckébe sorolás nem talált, és most nem fogok Ágnesnek súgni, hogy ez melyik leckébe való, már bocsánat, de ezt azért jó, ha saját maga tisztázza. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Egy német szelet Európa című műsoromhoz ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Köszi a figyelmet és a gondolatokat. Egész jól lehet játszani az ilyen fejreállításokkal és tükröződésekkel, úgyhogy még próbálkozok, ha nem is Regensburgban :)

Tényleg jó, tetszik a fekete-fehér világ. Meg eszembe jutott h lehetne ez akár egy másik dimenzióból jövő világ. Vagy egy vízi város, vagy ezek egyszerre :)

Ötletes játék, tetszik is. Egyedül az alsó, és különösen a jobb alsó sarok bvizonytalanít el. Ott valahogy szerintem el kellett volna kerülni a pillér alatti fekete csíkot, csíkokat... Persze értem hogy fent a toronynak kell a hely, no és a hídpálya tükörképe adja magát a sarokra kifuttatni. Szóval jó kis feladvány ez. :)

Én szvsz két felé mentem volna még el: az egyik, hogy lehet beáldoztam volna az alját, kicsi tetejéért cserébe (kéne még a torony fölé), még akkor is ha a híd elcsusszan a saroktól. A másik irány a jobb pillér lehagyása, hogy csak a víz torzítása meséljen a levelekkel, ne legyen direkt (nem tükrözött) képelem. De persze ez csak magánvélemény.

Félig hülyéskedve: egy fejjel lefelé úszó kacsa mekkora csavar lenne a képben! :)

Az absztraktot szerintem leginkább jobbra és alul, a híd láb környékén lehet érezni. A vízen rajzolódó híd és tornyok szerintem szépen hozzák a maguk sodródó valóságát. Én például az időre asszociálok inkább.

Mó, nagyon szépek voltak a naplemente őszi fényei, ráadásul vizem is volt, ígyhát ez lett belőle :)
Mizó, hehe, azért megnézném a tieidet is :)

Hehe ilyesmit én is csináltam, csak az nem lett ilyen jó:)

Nagyon tetszik neked ez a tükröződéses dolog, mi tagadás, nekem is! :) Ügyes! :)

Új hozzászólás