Ez vagyok én, még nem találtam meg a helyemet a világban, ez a kép tükrözi hogy szeretnék több felé szakadni, hogy megtanulhassak többmindent.

Üdv a Téren! Jó kezdés ez, örülök, hogy nem elégedtél meg egy igazolványkép bemutatkozással, és hogy benne vagy a játékban. Szóval várok még tőled ám önképeket. Jó a gesztus, a mozgás, van benne kis Anonymous érzet is. Amin változtatnék, hogy fenn azt a belógó izét kivenném, mert így nincs semmi szerepe, csak véletlen ügy, ami nem kell, és egy kicsivel világosabbra és egyben kontrasztosabbra is venném. De mondom, jó, tetszik az, hogy van elképzelésed, mit akarsz mutatni. A többi meg majd jön. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

17
Értékelem!

Jó, hogy a bal oldalon megvan az arckifejezés és a tekintet - ott még ép az elme. Az elmosódott jobb oldal nekem befordulást és elfordulást üzen. A kettő között vergődik a szereplő egy sivár sötét szobában - az útkeresés nekem abszoltút átjön, és találó a cím is. A környezettel vagy annak teljes hiányával tovább lehetne erősíteni ezen. A bal felső sarokban belógó valami elég esetlegesnek tűnik, és emiatt inkább zavaró.

18
Értékelem!

Üdv a Téren! Szerintem - ha tanulni akarsz - jobb, ha egyben maradsz ;)

Új hozzászólás