Résen

Kutyát látunk, ha jól tudom, ő egy husky. A tónusok sárgásak, ezen jó lenne módosítani, mindig érdemes ezeknél a helyzeteknél odafigyelni arra, hogy ne mozduljon el valamilyen irányba, mert az idegenné teszi az egészet. Szép kép egy kutyáról, annyit lehet javítani, hogy érdemes azt megvárni, hogy minden lába látszódjon, mert most takarásban van a láb. A környezettel van némi problémám, főként az, hogy az a betonoszlop zavar engem, az egész rendezetlen, kusza. Ha ez olyan helyen készül, ahol ez kevésbé hangsúlyos, akkor rendben van. Nem az a bajom, hogy száraz növények vannak a háttérben, hanem az, hogy ezek most túl hangsúlyosak. (hegyi)
értékelés:

Ez vagyok én, még nem találtam meg a helyemet a világban, ez a kép tükrözi hogy szeretnék több felé szakadni, hogy megtanulhassak többmindent.

Üdv a Téren! Jó kezdés ez, örülök, hogy nem elégedtél meg egy igazolványkép bemutatkozással, és hogy benne vagy a játékban. Szóval várok még tőled ám önképeket. Jó a gesztus, a mozgás, van benne kis Anonymous érzet is. Amin változtatnék, hogy fenn azt a belógó izét kivenném, mert így nincs semmi szerepe, csak véletlen ügy, ami nem kell, és egy kicsivel világosabbra és egyben kontrasztosabbra is venném. De mondom, jó, tetszik az, hogy van elképzelésed, mit akarsz mutatni. A többi meg majd jön. (hegyi)
értékelés: