Tudom, hogy tudod...

Tudom, hogy tudod...

Itt egy másik fickó van, az előző vad, szinte Gojko Mitic-hangulatú képhez egy most egy teljesen lírai megközelítés, itt előjöttek Attila érzelmei, ezt erősíti az a póz is, ahonnan a kép elkészült, ez az alávetettség, ahogy fölfelé nézek esdeklően. Olyan a hangulata, mintha egy zongoravizsga lenne, és szegény tanuló nem biztos, hogy felkészült arra, hogy most Liszt Ferencet kell neki játszani, és kicsit kérlelőn néz a tanárra, hogy nem lehetne esetleg egy egyszerűbb mazurkát, de azért elkezdi, és meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Nagyjából ez jön erről a képről nekem le, érdekes és jó megoldás a harmadik leckére, tetszik, megvan a három csillag. Itt újból mondom, hogy az első három leckére szeretnék kérni még megoldásokat, hogy egyrészt egy kicsit jobban megismerjünk, másrészt, hogy mélyebbre tudjunk menni ebben a leckesorban. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Igen-igen, így értettem amit írtál.
És nincs is ellenemre a téma ;) :)

Szuper, én kifejezetten az első három leckét mondom, ezt kéne gyúrni.

Zsolt, köszönöm szépen az értékelést mindhárom önportréra! Igyekszem új megoldásokat is adni, elkezdtem friss képeket készíteni a leckékre ;)

Dávid, köszönöm a kritikát! Örülök, hogy tetszenek a képek :)
A széktámla szerintem sem kellene, de végül nem vettem ki, önkioldóval készült, és minden figyelmem lekötötte a zongora precíz elhelyezése a képen :)
Köszönöm a kedves fogadtatást! :)

Hello Attila!
Megkímélnélek a tagolatlan, zagyva soraimtól és ennél a képnél írnék a sorozatról.. :)
Klasszak ez az első osztály megoldások.. jól kitalált és végig vezetett, fokozatos.. tetszik hogy így egybe van az egész és plusz infok is felsejlenek!
Respekt a zongorázásért (gyerek korom óta vágyakozok megtanulni)!
Technikailag szép és komposztja is tetszik, jók a ritmikák. Gondolkodtam hogy van e szerepe a fejed melletti széknek, nem tudtam rájönni.. Ahogy arra se hogy milyen hangokat ütöttél le.. :) de, ez már az én problémám!
Grat az egészért és üdv itt!
d

Naná, hogy tudjuk! Még mindig várom a folytatást :)

Le vagyok nyűgözve!? Le! :)
A felfele tekintet, a szemeid, a zongora... hűűű! :D

Nagyon tetszik az egészalakos bemutatkozásod is, nagyon tiszta jegyekkel mesél Rólad: a felfele tekintet, a hangszer (a kiterített hangok...) Számomra is meggyőző a leckesorozatod :)

Szia Anita! Nagyon örülök a véleményednek! Igen, a zongora nem csak kellék a képen ;) Szeretek játszani rajta, sajnos nem vagyok profi zongorista...
Valóban nem ma kezdtem, de azért nem olyan nagyon régen ;) 2008 óta fotózom.
Köszönöm! :)

Új hozzászólás