tükör-szerelem

tükör-szerelem

Végre egy szinte hibátlan Gimesi-kép! alul picit szoros nekem, ott kéne annyi, mint fent, de amúgy ez így jó, ahogy van. A pár, a tükröződés is jó megfigyelés, de nagy szerencse, hogy az a bácsi ott kukkol a lépcsőn, mintha hitetlenkedne, hogy ilyet szabad az utcán? Vagy irigykedik? Mindegy. Jó. Duplacsavarral beszél a vágyról, hiszen egyértelmű, hogy a pár mit csinál, de a bácsi is ott ragadt, nem mozdul, abban is benne van a vágy rendesen, ahogy áll ott. Egy kérdés, hogy bal oldalon azt a határoló vonalat biztos fontosnak érzed-e, már csak mert jobb oldalon sincs, ezért én nem gondolom, hogy muszáj lenne, de elfér, ha neked ez kell oda. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

A csók című műsoromhoz ezt a fotódat választottam köszönettel ajánlóképnek.

Köszönöm az elemzést!
Hát igen, a bácsi az egy jó kérdés, legalább 2-3 percig volt ott úgy, abban a pózban... :)
A bal oldali vonal... Az ott egy képhatár, mármint ami ott az aluljáróban van a falon, és ugye annak az üvegében tükröződik a pár. Néztem, hogy mi lenne, ha levágnám, de akkor valahogy nekem nagyon "kifolyna" a képből annak az egész bal oldala, ráadásul nagyon közel kerülne a pár tükörképe a képhatárhoz. Illetve ez a kettő együtt, tehát ez a vonal nekem bent tatja a képben, együtt tartja az egészet.

hát ja...
az idősebbnek tűnő úr korában ez a fenék fogás nem volt egy népjelenség az biztos, legalábbis közterületen.. :)
jó történet
üdv
d

Számomra pont a háttérben lévő alak a legérdekesebb, olyan mintha vágyakozva tekintene a fiatal párra (közben emlékeiben elmereng).

Nekem meg egy fura sztori jár a fejemben, és az nem az édes szerelem, hanem inkább tényleg a tükörszerelem.... A lány csókolódzik valakivel, tükörképe mögött valaki meg éppen felmegy, a bácsika meg éppen lejön... Na, de nem boncolgatom a helyszínt, a szintezést, a pózt.... és ez már így egy novella lenne amúgy is, hát elhagyom..:)

Még annyit, hogy külön érdekes számomra e tükörszerelemben, hogy a tükörképen a lábaknál mennyire más a kép, mint amit látunk eminnen... persze fejben összeáll, érthető, hogy miért.

Bácsi nélkül ez a kép semmi.

Nagy disznóság ha azt mondom, nekem elég lenne a kép bal fele?

Az első tavaszi napsugarak besütnek a nagyvárosi aluljáróba és megvilágítják az ölelkező párocskát. A bácsi pedig visszagondolva az Ő fiatalságára és fiatalkori csókjaira, bámulja őket.

Tök furcsa ez a kép nekem, mintha nem ugyanaz a két pár lenne a tükörben és élőben. Kicsit zavar a háttérben a fényben csillogó bácsi.

Új hozzászólás